Sunday, May 8, 2011

gilaberani

9.45 before pergi breakfast

i just left the note at his car :)

this is !




okay , sampai sekarang , tatau datang mana keberanian nak buat note camni okay :p
gila perigi cari timba :) HAHAHHAHAHAHHAHAA

the first point saya berani buat camni , sebab for the first time , dia nampak sangat comel masa dia keluar dari kereta , on that day , saya tengah berlari lari nak masuk kereta farid sebab da lambat :p

okay , banyak kali nampak dia balik dari kelas , nampak dia nak park kereta , nampak kereta dia , sebab dia selalu je park kereta dia yang comel tu kat tepi rumah saya :p hihihih

comel kan kereta dia :)


he already add me on facebook , nama dia AIFF FERDAUZ :) 


keberanian datang pon sebab nak pindah rumah , HAHAHHAHA , kalau tak sampai pengsan pon takan buat :p hihihi  ,plus dia pon da nak intern da sem depan , so memang takan jumpa la :p


okay tunjuk 2 jari tanda keamanan :)

Yeah, I'm single, but you're gonna have to be amazing to change that ;)









5 comments:

cekkeya said...

hahaha terujaaaaaaa ;) mmg giler berani ;)

aku skeee ;)

h.a.n said...

hahahaha , gila berani okay :p hahaha , aku pon tatau :p mana datang keberanian

tora gagarin said...

sumpah lawa mini ni . i nak jugak . tapi tak mampu . too bad :(

h.a.n said...

ye ke ? i pon suka gak mini tu :p
mahal laa. i pon tak mampu :'(

SNA said...

huuu.kagum kagum! =D