Tuesday, June 14, 2011

budak budak zaman sekarang

saya 24 tahun , anak buah saya 14 tahun , tapi anak buah saya da ada boyfriend , saya masih tiada lagi :p
tapi budak budak zaman sekarang advance betul la , anak buah saya dengan boyfriend dia guna baby bie , adeh , saya pon taguna nama manja manja camtu :p

pada umur 14 tahun , saya tatau apa itu perasaan sayang la , perasaan nak dating , perasaan sacrifice , tapi
budak budak sekarang gila advance :p

ada yang confess da tade virgin , hurmmm...

pada umur 14 tahun , saya masih lagi sibuk dengan dunia sekolah dan muzik saya , hahaha
sibuk layan bsb , nsync , a1 , westlife , linkin park , eminem , and macam macam lagi :p 

kat sekolah sibuk borak pasal gossip gossip artis , apa rancangan kat tv , tapi budak budak sekarang , gossip siapa yang dapat kiss dulu :'( hurmmm...

dulu saya sibuk collect duit buy majalah lime , smash hit , gempak , utopia ,  tapi budak budak sekarang , collect duit nak pegi dating , nak check in kat mana , hurmmm :'(

entah la , kadang kadang saya takut dengan dunia zaman sekarang , sampai ada ketika saya takut time anak saya nanti camne , hurmmmm....

saya nak kawin dalam 8 or 7 tahun lagi , anak saya mungkin akan membesar lepas tahun 2020 , dunia sangat maju , sosial pon semakin maju :'(


3 comments:

Da LovaC said...

ape boleh buat..pengaruh banyak sangat..lebih baik dulu..

new said...

mereka x kenal dunia luar lg...
masih banyak lg benda baru yang mereka belum jumpa lg..
hope hub. mereka kekal ke jenjang pelamin...
hehe...

nanako said...

sedih sgt post ko ni.... =(