Sunday, July 31, 2011

ramadhan

happy ramadhan everyone ,


semoga ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya :)





i'm sorry from head to toe :')

Monday, July 25, 2011

move on

right now saya dah tau apa perasaan orang yang taley move on , serious ini sakit
for me , if kita still stuck dengan same feeling with  same person yang takan dapat memang susah
cari la solution macam mana pon , if kita sendiri tamau change , memang susah

ini berlaku kepada diri saya sendiri , 2 tahun hidup dalam bayang bayang plus menharapkan sesuatu kepada yang tak pasti
rewind segala bittersweet memory , at the end diri sendiri yang akan sakit

cari macam macam solution , try lakukan benda tak faedah , tapi tak worth it pon

diri sendiri tamau move on , how come orang lain nak tolong ?

pelik dengan perasaan diri sendiri

kenapa perlu rewind memory memory dengan dia ?
kenapa perlu stuck dengan perasaan yang tiada erti ?
kenapa perlu hidup dengan bayang bayang dia ?
kenapa perlu suka and sayang dia , tapi bukan orang lain ?
kenapa perlu cari orang yang sama macam dia ?
kenapa perlu bandingkan orang lain dengan dia ?
Kenapa perlu ingin melihat dia bahagia , tapi bukan diri sendiri ?


diri sendiri tamau rasa sakit , tapi diri sendiri cari penyakit




saya cuba kawan dengan orang lain selepas dia , tapi perasaan yang itu hanya untuk dia ,


 kenapa dia ?





selepas kau pergi


tinggalah disini kusendiri
ku merasa kan sesuatu
yang telah hilang didalam hidupku


dalam lubuk hatiku
kuyakin kau pun sebenarnya
ingin lepas dariku
tahukah kau kini ku terluka

bantu aku membencimu
ku terlalu mencintaimu
dirimu begitu bererti untukku

lupakan aku dalam hidupmu
yang pernah mencintaimu
kerana kau telah tercipta bukan untukku

mtv world stage 2011

i don't have any word to describe my feeling for tonight , it totally awesome okay :)


jared leto totally hot and great , for first time i melted saw him when he open his coat !!

for sure i fall in love with him :)


neon trees , pop shuvit and beast is just entertainment for me but 30second to mars totally GREAT !!

Friday, July 22, 2011

g e l a p

1. serious aku semakin gelap , serupa cam anak paria , adeh :(

2. badan berbelang belang , tangan hitam , lengan cerah

3. badan semakin gemok , sudah la gelap , berat badan pon naik

gelap kan ? si new boyfriend lagi cerah -.-

Monday, July 18, 2011

listen to me


hey baby

listen to me carefully

come and sit beside me
i’ll tell you everything about me

hi honey 


listen to me carefully
age is just a number
it won’t be any trouble at all

stay stay with me
i will be your best friend
i will be your guiding light
i will be your lover
i will be your everything

hi honey 



listen to me carefully
for all the things that matters
only you can take my golden heart




;)

Friday, July 15, 2011

harry potter and the deathly hollow part 2

last rabu aritu , saya pergi tengok harry potter , okay sungguh semangat tengok sampai buy ticket gila awal , hari sabtu da beli da :p

i gave 5 stars for that movie , even aku rasa imaginasi aku lagi best bila baca novel dia :p
for that movie , boyfriend aku ron weasley semakin hebat and pandai :)








kalau dulu aku suka sirius black , tapi kali ni , aku rasa cam da fall in love dengan professor snape :)

damn ! i wish i can have a loyal lover same like him :p

| harry potter totally awesome and great okay , kalau ada orang ajak tengok lagi pon okay gak ;)

Sunday, July 10, 2011

bersih

maybe saya adalah one of the person yang nak sangat join bersih , it just all about pejuangan ;)
entah la , maybe  saya masih muda lagi nak berpolitik sana sini , mahu kena marah dengan mak abah karang :p hahahahahahaa

tapi for me , try la bagi chance pembangkang pegang negara , if they can't control malaysia as well as kerajaan control , so as a rakyat , kita vote je la kerajaan balik , it just easy right ?

tatau la kenapa , malaysian taley berfikir as good as how i think , hurmmm

for me , tak perlu nak buat kerja kotor untk benda benda merepek ni semua ,
ALLAH knows everything okay ;)





bersihkan la hati  , minda dan akal fikiran ;)


*frankly speaking , if kau tak stalk aku , mesti kau tatau aku stalk kau kan ? pelik -.-

Thursday, July 7, 2011

quote for me

 
 
"If you love two people at the same time choose the second one , because if you really love the first one you wouldn't have fallen for the second" 
 
 

Wednesday, July 6, 2011

transfomers 3

last night tengok transfomer 3 dekat tgv sunway pyramid , okay banyak gila halangan nak tengok transfomers ni , grrr
book banyak kali asik full je :p

last night pegi tengok dengan aliff , he paid everything okay :)

plus suddenly dia sangat gentleman semalam , sungguh saya tak sangka :)

okay la , i gave 5 stars for that movie , tatau kenapa kakak boleh cakap cerita tu tabest and lembap , tapi saya rasa okay sangat sangat :p

but saya tasuka carly sangat , dia terlalu bersih untuk jadi heroin , plus dia sangat hot , HAHAHAHAH , but for me , i prefer megan fox rather from her :p

ada certain part tu , saya cam nak nangis , time bubble bee nak kena bunuh , tapi tasempat sebab baru nak sedih sedih , dia tajadi kena bunuh :p hihihih

for me transfomers 2 is better from transfomers 1 and 3


okay arinini saya rasa nak senyum je :)