Sunday, July 10, 2011

bersih

maybe saya adalah one of the person yang nak sangat join bersih , it just all about pejuangan ;)
entah la , maybe  saya masih muda lagi nak berpolitik sana sini , mahu kena marah dengan mak abah karang :p hahahahahahaa

tapi for me , try la bagi chance pembangkang pegang negara , if they can't control malaysia as well as kerajaan control , so as a rakyat , kita vote je la kerajaan balik , it just easy right ?

tatau la kenapa , malaysian taley berfikir as good as how i think , hurmmm

for me , tak perlu nak buat kerja kotor untk benda benda merepek ni semua ,
ALLAH knows everything okay ;)





bersihkan la hati  , minda dan akal fikiran ;)


*frankly speaking , if kau tak stalk aku , mesti kau tatau aku stalk kau kan ? pelik -.-

2 comments:

Hans said...

tgok la pilihanraya akan datang nanti
kalau Allah dah takdirkan pembangkang akan menang maka pasti jadi dan begitulah sebaliknya
:-)

Apabila Berniaga

Anonymous said...

bkn x blh bg pembangkang pegang negara..tp u should appreciate ape yg u kecapi selama ni..belajar di sekolah kerajaan..belajar di universiti kerajaan..sepatutnya sbg rakyat malaysia, tak perlu nak join bersih tu..appreciate ape yg ada..pilihan raya bukan perkara main-main..
peace..