Monday, July 25, 2011

move on

right now saya dah tau apa perasaan orang yang taley move on , serious ini sakit
for me , if kita still stuck dengan same feeling with  same person yang takan dapat memang susah
cari la solution macam mana pon , if kita sendiri tamau change , memang susah

ini berlaku kepada diri saya sendiri , 2 tahun hidup dalam bayang bayang plus menharapkan sesuatu kepada yang tak pasti
rewind segala bittersweet memory , at the end diri sendiri yang akan sakit

cari macam macam solution , try lakukan benda tak faedah , tapi tak worth it pon

diri sendiri tamau move on , how come orang lain nak tolong ?

pelik dengan perasaan diri sendiri

kenapa perlu rewind memory memory dengan dia ?
kenapa perlu stuck dengan perasaan yang tiada erti ?
kenapa perlu hidup dengan bayang bayang dia ?
kenapa perlu suka and sayang dia , tapi bukan orang lain ?
kenapa perlu cari orang yang sama macam dia ?
kenapa perlu bandingkan orang lain dengan dia ?
Kenapa perlu ingin melihat dia bahagia , tapi bukan diri sendiri ?


diri sendiri tamau rasa sakit , tapi diri sendiri cari penyakit




saya cuba kawan dengan orang lain selepas dia , tapi perasaan yang itu hanya untuk dia ,


 kenapa dia ?





selepas kau pergi


tinggalah disini kusendiri
ku merasa kan sesuatu
yang telah hilang didalam hidupku


dalam lubuk hatiku
kuyakin kau pun sebenarnya
ingin lepas dariku
tahukah kau kini ku terluka

bantu aku membencimu
ku terlalu mencintaimu
dirimu begitu bererti untukku

lupakan aku dalam hidupmu
yang pernah mencintaimu
kerana kau telah tercipta bukan untukku

1 comment:

ipa faiza~ said...

aku phm perasaan ini.

3 tahun maseh stick pd bende y x pasti.