Wednesday, July 6, 2011

transfomers 3

last night tengok transfomer 3 dekat tgv sunway pyramid , okay banyak gila halangan nak tengok transfomers ni , grrr
book banyak kali asik full je :p

last night pegi tengok dengan aliff , he paid everything okay :)

plus suddenly dia sangat gentleman semalam , sungguh saya tak sangka :)

okay la , i gave 5 stars for that movie , tatau kenapa kakak boleh cakap cerita tu tabest and lembap , tapi saya rasa okay sangat sangat :p

but saya tasuka carly sangat , dia terlalu bersih untuk jadi heroin , plus dia sangat hot , HAHAHAHAH , but for me , i prefer megan fox rather from her :p

ada certain part tu , saya cam nak nangis , time bubble bee nak kena bunuh , tapi tasempat sebab baru nak sedih sedih , dia tajadi kena bunuh :p hihihih

for me transfomers 2 is better from transfomers 1 and 3


okay arinini saya rasa nak senyum je :)

1 comment:

ipa faiza~ said...

dah tgok gak.. 3d punye. syokk giler~ :)