Wednesday, August 3, 2011

Subway Seksyen 7 Shah Alam

 semalam serious , letih semacam , balik rumah sewa and ketiduran sambil tengok how i met your mother season 6
dari 1st day puasa saya craving subway , so arini saya sorang sorang pegi subway seksyen 7 yang baru buka 

gerak dari rumah 6.30 , saya assume penuh la subway , for sure ramai orang akan berbuka puasa kat sana :p 
tapi saya sampai sampai , saya sorang juga yang ada kat situ , serious ini hebat

rasa macam book satu subway untuk saya sorang je berbuka puasa :p HAHAHAHAHHAA

saya order 2 teriyaki chicken  and cheesteak :) mula mula terasa nak makan subway club , tapi rasa cam tak worth it lak :p sebab nafsu tamak menguasai diri , tu sebab saya order 2 :p HAHAHAHAHHAA


teriyaki chicken :) serious rasa sedap yang amat sangat 


cheesesteak :) 

terasa nak makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lagi , please please , sila belanja saya 


Me at subway seksyen 7 alone by myself waiting for break fasting :')

6 comments:

NN said...

Dari 1st day puasa da craving subway?? Weh, baru hari ke2 kot!! Xpayah buat cam org ngidam setahun xdpt~~~
Gila x tahan nafus punya org.. Hohoho

Hans said...

lama aku xmakan subway wehhh
rindu tul nak makan benda alah nih

pink_stitchy said...

ni mkan ka melantak sampai 2 subway terus..ishh2 nafsu di bulan puasa haha..anyway subway tu bukak kt area mn???

h.a.n said...

nn : hahahahha , sukati laaaaaa

h.a.n said...

hans : jommmmmmmmmm makan lagi

h.a.n said...

ain : kat area jakel , tutti frutti pon ada gak