Monday, September 26, 2011

wish list

more than a month nak birthday :) tiap tiap tahun mesti ada wishlist , tapi tak semua yang saya akan dapat -.-
this year rasa cam tanak hope apa apa dari daddy , mak or adik beradik yan lain , even dengan bff sendiri :)

this year , rasa nak cari hadiah untuk diri sendiri , saving duit diri sendiri supaya apa yang nak tu , boleh dapat :p

segala smartphone , blackberry torch , iphone 4 or samsung galaxy , semua tu da tanak :p hahahaha

semua buku yang nak baca rasa cam da ada je , tatau lagi nak cari buku apa :p so tatau nak wishlist buku cerita apa lagi :p tapi nak cari terjemahan al quraan la , kadang kadang baca bukan faham pon , nak try cari terjemahan nya pula , dulu belajar tafsir kat sekolah bukan ingat pon :p

wish list this year , nak saving duit sebanyak mungkin , serious tanak boros shopping segala barang , tapi makan sedap sedap boleh :) plus nak gemok kan badan sikit
tamau cakap  merepek repek lagi :p

serious rasa loser kalau buat status emo emo kat fb mahupun twitter :p hahahaha









so right now , umur pon da nak masuk suku abad ni , so jadi matang la :)

Sunday, September 25, 2011

replacement

serious aku mahukan perubahan

mulakan dari sekarang , waktu ini , detik ini

langkah demi langkah

perlahan lahan

terus menuju

ke arah itu




muka malas pergi kelas -.-



nak ni sebagai penganti ahmad supaya saya senang nak pergi sekolah :)




p/s gambar tiada kena mengena dengan entry -.-

Wednesday, September 21, 2011

-.-






It sucks when I love someone I can't have, and have someone I can't love.

Sunday, September 18, 2011

the bro code


saya da beli da buku ni , itupon bila tak puas baca guna pdf , stress baca guna laptop taley nak golek golek atas katil

tau buku ni pon bila aliff , the guy yang paling tak suka baca buku nak baca buku , hurmmmm

the bro code ni kira terbaik juga , banyak ilmu boleh dapat dalam buku ni , mostly about guy :)
tapi ada gak , benda yang kita boleh ikut or benda yang tak boleh ikut :p

untuk saya yang suka baca buku ni , saya boleh je baca buku apa apa pon , asalkan buku tu interesting

saya dengan syahmi pernah gak discuss pasal buku ni kat twitter , ada logik and ada lawak buku ni :p



sometimes bila rasa stress , saya just perlukan buku untuk tenangkan hati :)