Sunday, September 18, 2011

the bro code


saya da beli da buku ni , itupon bila tak puas baca guna pdf , stress baca guna laptop taley nak golek golek atas katil

tau buku ni pon bila aliff , the guy yang paling tak suka baca buku nak baca buku , hurmmmm

the bro code ni kira terbaik juga , banyak ilmu boleh dapat dalam buku ni , mostly about guy :)
tapi ada gak , benda yang kita boleh ikut or benda yang tak boleh ikut :p

untuk saya yang suka baca buku ni , saya boleh je baca buku apa apa pon , asalkan buku tu interesting

saya dengan syahmi pernah gak discuss pasal buku ni kat twitter , ada logik and ada lawak buku ni :p



sometimes bila rasa stress , saya just perlukan buku untuk tenangkan hati :)

No comments: