Monday, September 26, 2011

wish list

more than a month nak birthday :) tiap tiap tahun mesti ada wishlist , tapi tak semua yang saya akan dapat -.-
this year rasa cam tanak hope apa apa dari daddy , mak or adik beradik yan lain , even dengan bff sendiri :)

this year , rasa nak cari hadiah untuk diri sendiri , saving duit diri sendiri supaya apa yang nak tu , boleh dapat :p

segala smartphone , blackberry torch , iphone 4 or samsung galaxy , semua tu da tanak :p hahahaha

semua buku yang nak baca rasa cam da ada je , tatau lagi nak cari buku apa :p so tatau nak wishlist buku cerita apa lagi :p tapi nak cari terjemahan al quraan la , kadang kadang baca bukan faham pon , nak try cari terjemahan nya pula , dulu belajar tafsir kat sekolah bukan ingat pon :p

wish list this year , nak saving duit sebanyak mungkin , serious tanak boros shopping segala barang , tapi makan sedap sedap boleh :) plus nak gemok kan badan sikit
tamau cakap  merepek repek lagi :p

serious rasa loser kalau buat status emo emo kat fb mahupun twitter :p hahahaha









so right now , umur pon da nak masuk suku abad ni , so jadi matang la :)

1 comment:

surayati said...

yeahhh.. aku pun setuju.. uat status kt mane2x laman sosial mcm nothing je kan... ngan adenya blog nie kadang2x ley luahkan ape2x aje kite rase, nak admire.. or hope ape2x ke...