Friday, October 28, 2011

hey you !

hey you boyfriend ! happy birthday :)

serious , you're my super duper great boyfriend I ever had  , you're so awesome :)

banyak sangat jasa kamu , yang saya tak boleh nak lupakan , tak boleh nak balas , tak boleh nak lupa and semua semua .

kamu terlalu special untuk saya , walaupun kamu dan saya selalu bergaduh :)

bila umur kamu semakin meningkat , saya sangat takut , sampai satu tahap , saya tak tau nak ucap selamat untuk kamu :)

pagi tadi call kamu , saya baru on the way nak ke kelas , tahun ni saya lambat wish kamu kan ? hurmmmm

serious rindu kamu ni , tapi nak skype malam malam , kamu tak online :p

cuma nak cakap something je kat kamu , lately ni ada je banyak perkara yang saya da buat tapi takut nak cakap dengan kamu lagi :p

just waiting for that day  :)

only this I can show how much I love you boyfriend !

HAPPY BIRTHDAY my super duper great daddy  HJ MALEK SADOON

me and my daddy :)

2 comments:

Lieynn Malek said...

boyfriend tu memang tak on9, x kira siang atau pun malam.. hehe

Lieynn Malek said...

boyfriend itu mmg x on9, x kira siang ataupun malam.. hehe