Tuesday, October 4, 2011

positive

sometimes kita kena berfikiran positif sentiasa , tak perlu fikir yang negatif , serious ni akan merosak kan minda okay  :)

even down macam mana pon , try senyum , even handphone saya rosak rasa cam nak campak kat dinding , kita kena cool , jangan dilayankan amarah sangat ,  terasa loser kalau balas balik , serious !

kalau hidup dibelengunggi dengan perasaan marah dan negatif , semua perkara akan jadi rungsing 

everything happen have a reason , so kita sebagai seorang manusia and hamba ALLAH kena terima seadanya 



I live in positive world , enough said :)

No comments: