Friday, December 30, 2011

memory 2011










January - got new friend , new environment , potong rambut pendek gila , private party with Shah Jazle :)



























Febuary - baru tau my sister  Lela  kena breast  cancer :'( , kenduri akikah khaisara and marrisa , pergi Perak camping for 1st time 
























March -  Super Junior live in KL with my lil sister and Dayat  , jatuh 5 anak tangga kaki bengkak 2 minggu , pergi stellar dengan wanee  and jumpa Hana Tajima , watching 127 hours one of the great movie 





























April - one of my classmate meninggal dunia sebab asthma :'( , first time menjual baju baju kat frinjan 




May - holiday in Langkawi with family , berkawan dengan  Aliff Ferdauz si pembawa minicooper britain 
























June - date with Aliff Ferdauz , kena ragut , adam dah start rosak , motherboard terbakar lagi , got new BF named Ahmad (kenari hitam ) 




July - urbanscape with alun kak linda and ika , date with Jared Leto at MTV world stage with ain aida and ruben , first time jumpa Syahmi Afnan , kalau tak kenal kat twitter and Facebook je , last Harry Potter series and saya tengok sampai 3 kali 





August - aidilfitri with white Baju Kurung  , have fun with officemate , karaoke and bowling ketika puasa 






September - 1st time pergi rumah Syahmi Afnan , belajar membaca buku by Haruki Murakami Japanese author , finally dapat beli The Bro Code , pecah rekod drive 180km/h 


October - my ex and bff  graduation day , terbeli ticket flight pergi Tokyo , pergi lepak Hard Rock Cafe Penang , terbeli blackberry , first time tengok theatre The Secret Life of Nora 




November - birthday celebration yang paling best ! Malaysia menang emas bola time sukan sea , 2011 2011 , celebrate aidiladha with family , Bandung vacation , mencari buku terpakai dengan ain di Seri Kembangan 








Disember - A Famosa trip with classmate , first time turun gelongsor yang paling tinggi tu selalu nampak tepi highway je kalau balik Johore , first time meet dengan Joe Wakaka time krismas aritu , menangis tengok Songlap tapi bukan Ombak Rindu , keep on demam tak baik baik , 






No comments: