Thursday, January 12, 2012

Perpustakaan Tun Raja Uda

saya seorang yang suka membaca buku :) so bookstore and library adalah tempat yang saya suka pergi and lepak , seriously :) 


so arini saya lepak Library Tun Raja Uda kat seksyen 13 Shah Alam :)


pagi pagi da pergi , saya , wanee , lee , fadhil and ain :) saja today rasa semangat nak study kat sana , before ni saya akan lepak bilik 24 hours or library Uitm je :p and this time saya lepak dengan semua budak Master and saya je yang masih lagi degree :p 


and sebenarnya nak cakap , yang library tu tersangat la awesome okay ! SERIOUS ! saya siap tengok wayang 6D lagi :p Haunted Mansion 






serious gila teruja okay ! bergerak gerak macam naik roller coaster , and I just pay only RM10 :) serious worth it :) 


library tu , terlalu peaceful , nak belajar pon tenang , and PC yang dorang provide pon macbook okay ! grrr , serious jealous ! 




bersungguh sungguh budak budak master ni belajar 




and saya ?






tidur dalam kerusi comel sebab penat sangat buat note yang maha banyak  :p



saya nak study kat sini la hari hari , tenang gila :p and for sure one day saya ada anak , saya akan bawak mereka lepak kat sini ! 

saya dan buku , seperti penagih dan dadah :) 




p/s terasa nak potong rambut pendek and colorkan merah ! AWESOME 

5 comments:

pink_stitchy said...

owh ada gambar saya *happy*

NIZAM said...

Hai Han.

lame tak baca blog Han. :))
*muke eksaited*

tu la. budak2 ni sume cakap best. nnt nak g lepak sana gak la. (lepak ok, bukan nak study) haha. :p

h.a.n said...

ain : hehehe , mestilah ada , awak ada ketika kejadian kan :)

h.a.n said...

nizam : hiiiiiii :)

miss youuuuu !

jom lepak sekali , baca buku , seharian kat sini tak rasa bosan :)

Visensia said...

Erkkk gilerr bestt library tuh!!!