Tuesday, January 24, 2012

Cameron Highland

before saya pergi holiday dengan family kat cameron , saya ada last paper a day before CNY ! serious grrrrr !
semua family dah sampai cameron , and me ? still stuck alone in my room with all the notes :( 

then after je abis paper , saya terus pergi cameron ! buat apa nak lepak rumah bosan bosan and family saya gembira kat atas sana :p ehehheh 

semangat gila keluar awal dari exam hall , padahal setiap kali exam saya memang selalu keluar awal dari exam hall , serious psiko dengan classmate yang lain :p ehehehe 

saya sampai petang ahad tu , serious sejuk ! gigil kot saya , padahal dah siap pakai sweater and shawl -.- 
and cameron sangat awesome and nice , serious hilang stress ! semua masalah hilang tengok pokok yang hijau hijau tu ! and one more thing all the building memang sangat awesome , saya seorang budak perempuan yang suka sangat tengok old building :p 

layan gambar jom ! 







and more picture , saya dah upload kat FB , kalau nak tengok kat situ je la , cam tak larat je nak upload banyak banyak kat blog :p ehheheheh 

and the best part is , sampai je Shah Alam dari Cameron , saya macam orang tak reti penat , terus pergi Ikea and The Curve ! merayap dengan my soulmate ain , lepak makan meatball and lepak Borders , kami berdua memang suka lepak kedai buku lama lama , serious itu book shop memang tempat paling heaven nak lepak :p 

saya beli 4 buku Mitch Albom 


before ni saya da beli dah , Tuesay With Morrie and the five people you meet in heaven , tapi sebab the five people you meet in heaven saya da bagi kat Syahmi Afnan , and terkurang collection :p ehhehe , so better beli je la baru kan ? :p 

before ni saya suka baca Nicholas Spark , now saya suka baca Mitch Albom , serious tersentuh hati :') 

tapi... saya suka baca Haruki Murakami juga :) 



p/s sehari je lagi ? teruja and takut -.- 

3 comments:

NIZAM said...

Han, suggest kan utk sy novel english ape yang best.

sy cuba2 baca sophie n cecilia ahern. john grisham macam berat utk beginner cam sy. hehe :))

h.a.n said...

banyak je ,awak nak pinjam novel saya tak ?

NIZAM said...

nak! nak! *muke eksaited*

tp dh ujung sem la han. kang sy pinjam, sy bwk blk umah. hehe