Thursday, February 16, 2012

me and mirror

don't know why , kenapa saya suka amik gambar dengan cermin , tak kisah la cermin dekat restroom , cermin dekat rumah , or whatsoever yang ada cermin ! 

and saya banyak gila gambar dengan cermin , or I'm addicted with the mirror , everytime nampak cermin besar and cantik sikit nak amik gambar :p 

okay jom layan gambar , and sebenarnya ni  SEBAHAGIAN je gambar saya dengan cermin :) 


ni saya , with my BFF Lynda , Kak Fza and her husband Ewen :)  masa ni cermin dekat lif je kot , itupon saya sempat lagi amik gambar :p


then ni masa raya , dekat rumah pon jadi , actually tengah prepare nak amik gambar family , tu mak abah and Boy tengah sibuk kat belakang and saya dengan Ai boleh lak lepak amik gambar dekat cermin besar yang ada kat ruang tamu :p 


saya and my BFF Wanee , masa ni dekat stellar studio , Wanee sibuk cari baju and saya sempat je snap gambar kat situ , cermin panjang sampai kaki kot , so mestilah best nak amik gambar :) 




sisi cermin kereta pon jadi je saya nak amik gambar ! oh damn Haniza , serious ini gila :p hahhaa


time ni a night before birthday saya , Amir belanja makan pizza , so jalan jalan dekat vincci try kasut :p then sempat lagi capture gambar dengan Amir :) 


okay ! ni dekat toilet the curve ! sementara tunggu kawan , saya masih lagi camwhore dengan cermin :p


ni pon dekat toilet gak , tapi ni toilet Orly Airport France , before saya fly balik Malaysia , muka semangat je nak balik Malaysia :) 


and ni cermin in our apartment dekat Piggale and I'm wearing his sweater and trousers :'*


ni masa dekat Versaille , cantik kan ? and masih lagi cermin 




dia pergi toilet and saya camwhore dengan cermin lagi :p 


and ni kat Tutti Frutti Laman Seri , masa saya Farid and Sue study tourism , oleh kerana stress banyak kerja , saya camwhore diri sendir dengan cermin besar gila yang ada kat situ :p 






p/s Q -  mirror mirror on the wall who's the prettiest of them all ? 
      A - its you :p 

2 comments:

NIZAM said...

Yes, I know!

p/s: Sleeping beauty?

h.a.n said...

are you try to call me sleeping beauty ? ehehhehe