Tuesday, February 28, 2012

Mizz Nina - With You




actually cari lama dah lagu ni , serious saya suka , now Mizz Nina siap da keluarkan dengan lirik sekali , saya rasa lagu ni better dari What you waiting for :)  

sebenanrnya saya memang suka Mizz Nina pon dari Teh Tarik Crew , maybe Boy influence saya dengan lagu lagu macam ni masa zaman zaman sekolah , bila dah besar sikit baru saya kenal lagu rock , alternatif and so on , itu kakak yang influencekan :) 

double thumbs up Mizz Nina :) 




" Hold me baby , don't let go of me 
said hold me baby 
don't let go of me 
said hold me baby , said hold me baby 
said hold me baby , don't let go of me " 




Esprit shirt , strip Adidas watch , Mango skinny jeans and sling bag , Forever 21 necklace and Crocs flat shoes 





* last saturday saya pergi tengok This Means War , great movie for me :) I love it ! thumbs up ! guys , you should watch it ! seriously :) 








Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy 








p/s  I miss the time we spent together :) 
       kan I kata I nak buat u miss me even more =) 

No comments: