Friday, February 24, 2012

s t u p i d

saya jarang nak buat entry emosi , sebab saya bukan seorang yang emosi , maybe saya dah diajar untuk tenang dalam apa jua keadaan :) maksud nama saya sendiri  HANIZA " ini adalah ketenangan " :) 


sometimes kenapa kita selalu buat perkara perkara yang tak masuk akal dalam erti kata lain perkara BODOH ? 


suka and sayang dengan orang yang tak hargai kita ?
ditipu banyak kali pon masih lagi sanggup nak dengan orang tu ?
bersabar macam orang gila , even tak beri apa apa makna ? 
stuck dengan kenangan lama ? 
takut ada commitment dengan orang yang kita sayang ? 
biarkan je relationship tu berjalan macam biasa even tau dia ada orang lain ? 
senyap and buat buat tak tau , macam tak ada masalah ?




serious , sometimes  rasa stupid sangat sangat , tapi biarlah , hanya diri sendiri yang tentukan hidup diri sendiri  kan ? 


apa apa pon , life must go on :) bitter or sweet memory tu , semua benda positive yang one day kita akan memorise balik masa da tua :) 






and one thing , sila sayang diri anda lebih daripada anda sayang  orang lain ! 











Cotton on tank top Mango top Zara skinny jeans and Nike slippers 




Everything happen have a reason :)








p/s thank you for the positive memories ,  love you :) 




love , 
hayathanizamalek 

No comments: