Monday, February 6, 2012

WINTER and FRANCE

this semester break saya pergi France untuk holiday and travel , pergi sorang dari Malaysia , paling jauh saya travel this time , ehhehe , oh damn !  touchdown je kat Orly Airport rasa cam nak pengsan ! seriously ? saya dah sampai France :)


banyak perkara buruk and baik berlaku before , masa and after the travel ! long story to write it :)


jom tengok gambar je la


serious saya malas nak bercerita apa yang best kat sana ! better pergi sendiri and rasa sendiri pengalaman winter kat sana ! and this trip totally awesome for me ! THANK YOU !


and untuk budak perempuan yang belajar bawah fakulti architecture , seriously saya memang JATUH CINTA dengan all the building ! oh damn ! totally awesome !



Eiffel I'm in Love :) 



station Gare Du Nord 




Versaille and masa kat sini rasa macam filem Narnia , France Revolution and all history kat castle ni memang best :) 


double decker bas L'Open Tour 



serious sungguh cantik , oh indahnya :) 



Hard Rock Cafe Paris 



the best capture from me :) 

the best capture at Versaille 



the white church at Nontre Dame



:) 




from Paris with Love :p 


France 


 before travel esok , kena plan nak pergi mana dulu :p 



flashmob at Nontre Dame 



hari hari minum hot chocolate and I'll miss mocha starbuck :'( 

nice capture babe :) 


Moulin Rouge 

banyak lagi gambar dah upload FB , so tengok kat FB sendiri je la ! this is my luck dapat travel ke sini without family :) ehheheheh 

1 daripada 10 things to do before I get married da buat dah , so ada lagi 9 :) 

tips untuk kawan kawan yang nak kahwin or dah kahwin , boleh la honeymoon kat sini :) 


p/s THANK YOU DAMN SO MUCH okay B  ! seriously I mean it :') 

2 comments:

NIZAM said...

whoa! awesome ok. :))

len kali bw sy juga ke Paris. hehe

h.a.n said...

boleh saja bawak awak :)
ehehhehehhe