Monday, March 5, 2012

conversation

weekend yang awesome , saya balik kampung Johor , teman parents setttle down hal untuk umrah , and ada birthday celebration mak sekali :) and kalau nak update pasal birthday mak , angah sure update , so baca kat blog dia je la angah's blog ;) 


masa lepak dengan mak , borak macam macam , saya paling suka conversation dengan mak , because she knows everything ! tak boleh nak hide apa apa dari dia , and the important thing is , dia akan support saya no matter what :) 


bila conversation dengan mak , saya rasa relieved , saya suka dengar apa mak cakap , kalau luah masalah cinta pon , she still okay :p 


cakap pasal masalah perasaan , saya share dengan mak , apa saya rasa , apa saya fikir :)


and for this situation mak salah kan saya , sebab tak nampak effort between me and him :p so mak cakap ,"if you want him sayang ,  u should put more effort :) " 


thank you mak ! 




me and my mom on her birthday celebration at Rengit Coffee Batu Pahat :) I'm wearing Topshop shirt , Zara skinny jeans and Charles and Keith clutch 



and Happy Birthday Mak , Hajah Azizah Bt Attan , love you always :) 



new semester new look and going back to Shah Alam :) 

No comments: