Sunday, March 25, 2012

KLCC


niat utama pergi KLCC adalah untuk menghabiskan voucher kerajaan bagi :p ehehe saya boleh beli magazine CLEO and Leisure and Travel , Easy Japanese -English conversation dan another barang sekolah yang lain :p 

sampai kat KLCC , terus lepak kat food court , oleh kerana terlalu LAPAR :p  saya makan hot plate yee mee with lemonade , my best buddy Wanee makan ikan bakar and nasi putih , my soulmate Ain makan parai chicken ramen , and my doctor love irwani makan hot plate blackpepper with mango itu untuk lunch je :p and dessert kali ni saya makan waffle ice cream , damn serious sedap , wow oh wow 


serious sedap and mengiurkan :p 


then kitaorang terus pergi Kinokuniya , tempat kesukaan :p lepak kat sini la paling lama , lepak baca buku adalah benda paling best :p 


me with my soulmate Ain at Kinokuniya , lepak baca buku free , saya baca komik and dia baca novel :p 




the things yang prepared untuk pergi Tokyo :) semangat tak nak pergi Tokyo ! 

oleh kerana dah ada kat KLCC for sure mestilah window shopping :p saya masuk Zara , Topshop , Mango , Uni Qlo , Mark and Spencer , Charles and Keith and Vincci , damn ! banyak gila baju , handbag and kasut  cantik cantik ! serious stress , oleh kerana nak save duit untuk pergi Tokyo , so segala impian nak shopping sila simpan dalam hati je :( dah masuk spring season , so design baju semua comel comel theme flora :) nafsu nak beli ada je :'( damn ! damn ! tapi tapi saya dah ada baju untuk summer pergi Tokyo , segala top , hot pants and mini skirt saya dah survey dah :p summer kan ? ehhehee 




ni jumpsuit kat Zara , serious cantik , saya dah try and serious sexy and  comfortable !  nak beli satu jumpsuit ni before fly pergi Tokyo :p 


the wani's :) 




semangat buka map Tokyo :p 


then around pukul 5 , kami lepak kat coffee bean , sebab malas nak jalan :p hahaha lepak borak and ngumpat orang :p saya minum mocca ice blended with cream , wanee minum hazelnut ice blended and ain minum double chocolate ice blended with cream :) 


ni cloudy lemonade from Mark and Spencer , serious sedap , then saya ada beli cookies and cream chocolate and swiss chocolate from Mark and Spencer too :p junkfood kat Mark and Spencer memang sedap , selalu teraddict :'( 

so lepas dari KLCC terus pergi Murni SS2 untuk dinner , okay makan lagi , saya makan cheese nan and ribena special , wanee makan maggi goreng , irwani makan nasi goreng marryland with teh o ice laici and ain makan mee raja ! serious today asik makan je :p

but I'm having fun today , even terserempak dengan kekasih lama :p HAHAHAHAHA my soulmate siap buat pantun lagi , " mencari baju summer , terserempak dengan kekasih lama :p  "


I'm wearing unbranded short dress , Cotton On tank top , Forever 21 bangle , Casio Man watch , Mango slingbag and Vincci flat shoes 

No comments: