Monday, March 12, 2012

lynda nayan and aida jamil

lama gila tak lepak dengan mereka berdua since Aida continue belajar kat Miat and Lynda sambung kat Puncak Alam and saya sendiri kat sini :p 

so sabtu aritu Aida and Lynda datang lepak and tidur kat rumah saya , and the main reason aida datang sini sebab nak bagi bluerry oreo cheesecake ! damn serious sedap , dia buat sendiri :) 

one point for you babe ;) 


serious terliur gila dengan cake sedap macam ni , and ni homemade by her ;) 


so mula mula kitaorang decide nak pergi Mid Valley , and saya ingat nak singgah Chilli's untuk makan mountain cake , damn ! dari aritu craving nak makan mountain cake Chilli's :p 

then Mid Valley penuh , semua parking penuh , serious stress , dah la saya yang drive , dari Shah Alam ke Puncak Alam and terus pergi KL , pastu parking penuh pulak , so kitaorang decide pergi la The Curve , itu memang tempat kegemaran :p jap bukan kitaorang decide , saya yang decide :p HAHAHHAHAHAHAH 


muka seorang driver yang bertauliah ;) 

sepanjang dalam kereta Aida dengan Lynda brainwash saya :p memandangkan saya la yang paling muda diantara kami bertiga :p borak borak pasal masalah diri , pasal belajar and macam macam lagi ;)

yang bestnya , kami bertiga ni memang tak sama perangai , tak sama fikiran , tapi boleh geng dengan jayanya :p


Aida , me and Lynda 


Aida , me and Lynda again ! 



lupa pulak nak mention , sempat tengok cerita Seefood kat cineleasure , serious tak best , saya boleh mengantuk dengan jayanya kat dalam panggung ! better tengok Lorex , ingat nak sokong local filem , tapi serious cerita tu tak ada motif , huaaaaaaaaaaaa :'( saya rugi RM11 
and kitaorang dinner kat Murni Discovery USJ , saya makan spaghetti meatball , Aida makan lamb chop and Lynda makan napolean chicken with traffic light special , and serious makanan kat Murni Discovery memang sedap , tu memang tempat saya suka lepak so saya bawak la Aida and Lynda makan , ingat nak makan kat William , tapi hujan so leceh la :p 



 me and Lynda ;) 




and saya suka kasut kat Cotton -on , rasa kasut ni sesuai untuk saya berlari lari dan melompat lompat kat Tokyo nanti ! 




Forever 21 hat , unbranded tank top , Mango top , Mango red sling bag , Mango straight cut jeans , Casio automatic man watch and Charles and Keith red flat shoes  




p/s gambar semua tak berapa best sangat sebab guna blackberry , saya nak guna Iphone 4s ! 

1 comment:

NIZAM said...

whoa! best nye kek tu. bak sini ckit Han. hee..