Tuesday, April 10, 2012

click class

kat class , saya ada click saya sendiri , click belajar bersama sama , click poyo yaw yang suka buat hal sendiri :D and click food hunting :D 

lepas abis class mesti lepak pergi makan kat cafe , gossip and baru balik rumah masing masing , tapi saya selalu kena buli dengan dorang , especially Farid and Zahir  and Sue selalu back up :p ehhehe



zahir , me , sue and farid 

sepanjang berkawan dengan mereka mereka ni , belum ada lagi kecik hati or apa apa pon , sebab masing masing ada pro and contra , saling kutuk mengutuk and saling bantu membantu :D sue la paling rajin antara kami berempat , dia akan siap assigment dulu and saya akan tanya and baru buat :D hehehe 

entry kali ni nak cakap yang kitaorang memang different between each other , seriously :D lain pemikiran , lain gaya hidup and lain semuanya , tapi boleh rapat :p 

and now kalau pergi class , saya tak ada la bosan sangat sebab saya ada click yang best , yang boleh share everything :D even though masing masing ada click masing masing kat luar and partner masing masing :p heheheehee 



I'm wearing shirt from Stellar , Mango jeans , Vincci flat shoes , Hermes handbag and Casio silver watch 




p/s kerja sekolah banyak gila , tapi saya tak sentuh apa apa pon lagi -.- 

1 comment:

NIZAM said...

kenapa sy takde dlm snarai click tu? hehe.