Thursday, April 19, 2012

handbag

I need new handbag seriously ! okay saya dah lama guna handbag nike and mango tu , and both of my sling bag tu dah tak serupa handbag dah :'( 

saya ada je handbag baru , handbag hermes yang kakak belikan , and ada je handbag roxy yang saya bawak pergi sekolah , now saya selalu bawak handbag hermes tu pergi sekolah , sebab dah tak ada handbag baru :'( 


ni handbag hermes yang kakak belikan :) tapi saya dah buat jadi bag sekolah :'( 


tapi untuk handbag jalan jalan , saya dah tak ada handbag baru , haritu ingat nak beli kat mango or charles keith tapi nanti sure saya bawak pergi class , so niat untuk beli terbatal and plus saya tengah jimat untuk travel :'( 

now I need new handbag , everytime keluar jalan jalan , keep on bawak handbag yang sama , damn ! bored :'( 


sebenarnya nak handbag ni , tapi tak sempat beli masa kat sana , serious menyesal sebab tak beli masa kat Paris :'( 


and kalau sekarang saya nak ada satu handbag kat mango tu , tapi kalau beli bag ni habislah budget saya 


ni lah handbag yang saya nak sangat sangat :'( 


kalau ada oversize bag , saya boleh bawak pergi travel and boleh letak macam macam , kunci , tumblr adidas , buku , wallet , eclipse mints , both handphone , chocolate  and macam macam la :) 



muka saya ketika ni serious bulat and I love it ! now saya tengah misi mengemukkan badan :) 











No comments: