Saturday, April 7, 2012

happy birthday Wanee

last night saya and kawan kawan celebrate birthday wanee , my soulmate ain , nn , Fadzli  , ann , yantie , ain anuar , ikhwan and fais :D

like my older post oreo cheesecake apa saya nak buat untuk dia :D sebab bosan dengan activity tahunan saya dengan dia :D

so last night saya dengan ain pergi beli domino's pizza , makanan paling cepat untuk party adalah pizza :D no need to masak , sebab saya dah buat cake :p hahaha , buat cake je kot , perasan macam masak nasi beriyani :D then singgah beli helium balloon , sebab lee kirim suruh beli 

so sementara nak tunggu pukul 12 , saya sendiri sempat layan playlist youtube saya and buat card untuk wanee :) 


ini cover depan :) 


inside the card :D 

boleh saya buat card ni , and Wanee ada depan saya :D hahaha , tapi syaa buat sambil saya layan youtube , so dia tak perasan sangat , and memang dia tak perasan langsung :p padahal saya siap pinjam soletip lagi :p HAHAHAHHAHAHAA 

decorate playground condo cristal tu , condo mak ayah punya :D 


ni la baloon Helium yang Fadzli Zakaria sibuk nak tu :p 


domino's pizza and oreo cheesecake yang saya buat , semua dah tinggal sikit :D



me and birthday girl aka my best buddy and I'm wearing Nichi short skirt , Port Dickson tshirt and Nike slippers :) sila abaikan muka berminyak :D  


Ikhwan and Faiz , 2 jejaka datang lambat :p poyo yaw 


me with my soulmate and my bestbuddy :D 


buat bising kat playground tepi rumah :D 


time snap picture ni , saya tengah tengok bulan , okay itu keji , amik gambar tanpa I'm get ready :D 


birthday girl ! and I love you forever and ever :) 



happy birthday sayang , sweet 25th , selamat menyambut jubli perak :D we still young okay , remember kalau kamu masih kawan dengan hayat haniza malek , kamu akan kekal muda remaja :D its fact :) 




p/s as long as it was bake with love, the cake still taste good :D theory saya cipta sendiri :D 




No comments: