Thursday, April 5, 2012

Mona Reception

last sunday saya dengan Wanee pergi wedding Mona dengan Hafeezdekat De - Palma hotel , serious pelamin dia cantik ! and baju sanding Mona pon cantik ! and that time gak tiba tiba terasa nak kahwin , okay itu gatal , awak calon pon tak ada ek Haniza :p 

a day before tu saya dah pergi Mona  nikah kat rumah dia dekat seksyen 2 Shah Alam , tapi untuk majlis nikah saya nak buat entry lain :D

Mona Laily ni one of my friend masa kat diploma Arau dulu , partner in crime gak :p macam macam gak kami punya activity dulu dulu :p 


jom la tengok gambar , saya da je upload kat FB tapi terasa nak buat entry untuk wedding dia ni :D


serious wedding dress ni cantik , dia tempah kat button :p awesome 


pelamin ni memang cantik ! saya jatuh cinta kot dengan pelamin ni , and terasa nak kahwin :D HAHAHHAHA 


ni slide video time Mona and Hafeez pre wedding , graduation day , and their engagement day :)  



cake kahwin ni pon cantik :D tapi sayang saya tak dapat rasa :( 



okay ini saya curik kat FB Mona :p  and baju nikah dia yang color kuning tu memang awesome , ni pon dia tempah kat button gak :) 

ni jugak :p sebab gambar ni cantik :D n


me , the bride and Wanee :) amik berkat :p HAHAHHAHAHA



Wanee amik berkat depan pelamin :) 


camwhore ketika menunggu pengantin tu memang perkara biasa :D and and saya make up :DD


ini namanya gila and bosan :p but we love it 

 I'm wearing red kurung modern from unbranded boutique , Charles and Keith clutch , Casio silver watch Charles and Keith red flat shoes and white scarf from fullyshop 




by the way babe , congrats ! dah masuk fasa baru , I hope you happy ever after macam shrek dengan fiona :D hehehe , I love you and I'll pray for you happiness , love you always and maintain vogue macam single dulu :D and cepat doakan I kahwin cepat cepat :DD 


p/s seronok pergi wedding reception ni dapat makan sedap :) 

1 comment:

aida azleta said...

Cantiknye baju mona!!yg kuning tu superb! Yg putih tu gojes..pelamin tiptop..lain dari yg lain..nice! :)