Thursday, May 10, 2012

abah

last tuesday , I got call from Boy , dia cakap abah jatuh masa kat office , before tu kakak saya ada call , oleh kerana saya silent phone maxis so tak dengar la , bila check ada 3 misscall and suddenly masa saya check phone , Boy pon call saya , and sebenarnya saya off phone celcom , bila on balik , ada 14 misscall dari family , Manja , Lela , Cak and mak !

thank god class pagi tu cancel , so saya terus balik Johor dengan Lela then straight ke hospital , masa saya sampai hospital , abah da sedar and stabil , alhamdulillah :') 

seriously I can't live without my dad ! almost 25 years , saya spent time dengan dia , dari terbaring , berguling guling , merangkak , berjalan , berlari , bercakap , belajar , bermain alat muzik and macam macam lagi ! so saya tak boleh bayangkan hidup saya tanpa dia ! 

my dad ada heart attack and last 2 years dia ada buat operation by pass , so saya tak nak dia buat operation lagi okay ! :'( 

saya lagi rela tinggalkan dunia ni , before my dad :'( seriously I can't live without him ! dia la satu satunya lelaki yang tak kan tinggalkan saya , and he always been there if saya ada problem ! 
I really hope my dad dapat sihat sepenuhnya ! 

tadi before saya balik Shah Alam , saya cium and salam abah 

me - orang seriously can't live without you abah , sila jaga kesihatan , love you so much 
abah - abah okay la , kakak kakak kan ada 
me - no , tak sama ! I need you more 
abah - :) 



masa wedding my sister Manja I'm wearing kurung modern and my dad with full set baju melayu - 2008 



raya 2010 both of us wearing purple for Eid celebration :) 


family holiday at Langkawi 2011 , before doing para sailing I'm wearing swimming suit and my dad wearing Renoma t-shirt with i-dont-know-the-brand beret 

me cam whoring my dad read the newspaper ! on the way my cousin wedding at Damansara 2011 


at KLIA , before my dad pergi umrah 2012 I'm wearing hijab and cotton-on long shirt 

at KFC I-City 



I really really love you Hj Malek B Sadoon , only you in my heart ! 

No comments: