Friday, June 1, 2012

classic

saya peminat kereta classic , seriously ! kereta sport macam ferrari or subaru tu tak ada dalam list kereta idaman pon , even though saya suka drive kereta laju 

saya pernah mention saya suka mini cooper s kan ? yeah itu memang saya suka dari dulu , tapi before saya suka mini cooper s , saya suka mini cooper austin , and sebab kenapa saya suka Aliff Ferdauz  for the first time sebab dia drive mini cooper austin tu :p and kereta dia selalu je park kat tepi rumah saya :) 
ni kereta dia yang maha comel boleh clik link  ni , saya pernah ada mention macam mana saya boleh kenal dia :p 


saya pernah berangan nak kereta volkswagen ni , serious awesome kan ? tapi kalau drive kat Malaysia leceh la , sebab Malaysia selalu jammed and kereta ni tak ada aircond kot :p panas ! 


ini mini cooper austin milik Aliff Ferdauz , saya pernah cakap dengan dia nak try drive kereta ni , tapi tak bagi :( gila kedekut kot , bukan orang nak buat apa pon , tapi saya pernah try start engine je , itupon dia pandang atas bawah , berjaya tak saya start engine :p 



ni kereta abang saya Boy , Charade Detomaso , tapi kereta dia ni , dia dah buat roof boleh bukak la , engine 1.8 la , macam macam la , ni second car dia , tapi last 2 months kereta dia kena rompak , habis semua hilang , seat mahal pon hilang sekali , kereta dia yang ni memang dia tak bagi siapa siapa pon drive ! and saya pon tak pernah lagi drive kereta dia yang ni :( 


and dalam music video Lebih Indah by Adera ni , Adera ni dia drive mercedes benz lama , serious awesome !  boleh layan MV ni sebab best and lagu dia pon easy listening :) 



senyuman seorang driver yang bertauliah :) 

5 comments:

LELAKI INI said...

superb n cool!

Hans said...

owh
minat kereta2 macam tu ek
okay la tu

h.a.n said...

lelaki ini : thank you :) kereta idaman anda ?

h.a.n said...

hans : yup ! memang minat kereta kereta macam ni ;)

Anonymous said...

Have been reading this blog by way of rss for fairly sometime now, i wanted to finally make a comment and say hello. I should put in some effort since you definitly do.