Sunday, May 20, 2012

graduation

happy graduation day guys ! 


last sunday , saya pergi both of my ex coursemate masa diploma , graduation day ! oleh kerana saya tukar course and course tersebut agak panjang , so lambat lagi la saya graduate -.- 

so happy graduation my bestfriend , Norsiah and Aynie :) I'm happy for you , if continue Geomatik , sure graduate dengan korang :p HAHAHAHAHHA , tapi hati tak ada dengan Geomatik lagi :p 




Aynie , me and Norsiah 

I'm wearing Malaysia jersey , Mango straight cut jeans and Nike slippers 

and semalam saya pergi Aliff Ferdauz punya graduation day , 2 weeks before his graduation day , dia dah invite dah :) so as a friend , for sure saya kena attend kan ? Congrats babe ! I'm happy for you :) 



me and Aliff Ferdauz , sila abaikan muka berminyak , oleh kerana terlalu panas sangat dekat sana -.- 
I'm wearing Cotton tank top , Zara skinny jeans and Rubi flat shoes 


dan hari ini saya atttend my bestfriend punya graduation day , so kali ni punya konvokesyen , saya attend sampai 3 kali , sebab mereka mereka ni semua fakulti lain lain , today civil engineering punya turn :p 


NN and me , menunjukkan 2 jari tanda keamanan :p 

I'm wearing Pink Panther t-shirt , Mango alice jeans , Ipanema slippers 


sebenarnya untuk NN graduation day ni , saya malas nak pergi , sebab takut terserempak dengan kekasih lama :p tapi oleh kerana NN one of my bestfriend sure kena attend la :) GILA tak nak datang :p kebarangkalian nak nampak dia tu ada :p and memang nampak pon tadi :p KLMJ sudah 













p/s misi kena mencari BF before graduation day , nanti boleh request nak bunga besar and teddy besar masa graduation day :p 

2 comments:

NIZAM said...

takde bf ke? abes yang kat paris tu sape? tetibe mud gosip. heee.

h.a.n said...

:)