Sunday, May 27, 2012

Komuter Malaysia ( KTM )

semalam saya teman Ain pergi KL Sentral untuk beli ticket train pergi Singapore , gila semangat minah tu nak beli ticket train awal awal , padahal nak naik train 29 June ,  sebulan lebih lagi kot :p hehehehhe

oleh kerana malas drive pergi KL , yang for sure akan meredah jammed , better naik KTM , sebab nak pergi KL Sentral then terus balik je :p itu perancagan awal la :p hahahahah tapi tersinggah pulak Mid Valley :p hahahhaha

actually nak cakap KTM dah ada coach baru , serious cantik ! terasa macam naik Metro ! basically ni tren ERL , dia tukar kepada KTM , KTM pon sekarang dah on time , tak macam dulu yang sentiasa lambat, haih !
oleh kerana dah lama tak naik public transport , so rasa macam teruja sikit la ;)

besar and selesa 

screen tu sometimes tunjuk new commercial or cartoon and campaign about something :) 

Harry Potter ;) 

camwhore for sure la kan :) 

us 
oleh kerana ticket train untuk balik Malaysia tak keluar lagi , so my soulmate Ain tak boleh la nak beli ticket train tu , so kitaorang decide singgah Mid Valley :p singgah dengan erti kata lain tak beli apa apa , hanya jalan jalan kat MPH tempat kesukaan  and makan makan je :p and yang menariknya tak ramai pon orang ketika naik train ke ke Mid Valley , lengang je , dimanakah remaja remaja sekarang ? hahahahaha kitaorang pulak yang remaja :p 
 kat Mid Valley ada Mickey Mouse Exhibition , so sempat la amik gambar dengan Mickey Mouse tu :p last time saya amik gambar dengan Mickey Mouse kat Disneyland Paris.
terasa stress jalan jalan dekat Mid Valley , oleh kerana sekarang tengah sale ! everything sale Uniqlo , Mango , Zara , Roxy , ayoooo  ! and saya tak singgah mana mana kecuali Uniqlo je :p hehehehe

both of us black and white :D 




I'm wearing Seed blouse , Mango skinny jeans , Charles and Keith flat shoes 

the big Mickey Mouse 

Mickey with full of chocolate :D 
 lepas dah pusing pusing tu , for sure la lapar ! oleh kerana saya terasa nak makan Carls Jr and Nurul Ain terasa nak makan Ramen , so kitaorang decide saya makan Carls Jr dulu , and then lepak kat MPH baru makan Ramen , lepak MPH for sure lama punya ! both of us adalah pembaca buku tegar , lepak kedai buku  memang tak pernah bosan dalam hidup kami berdua ;)


chilli cheese fries ! nyummy ;) 

jom makan :D
lepas lepak lama lama kat Carls Jr terus pergi MPH and my soulmate ada beli buku Haruki Murakami ! what do you expect from Haruki Murakami collector , kalau singgah kedai buku tak beli buku dia :p hehehehe


 * If writing novels is like planting a forest, then writing short stories is more like planting a garden

*If the idea doesn't work out the way you hoped it would, you just shrug your shoulders and tell yourself that they can't all be winners 

and lepas lepak kat MPH almost 3 hours , and terasa lapar balik cari kedai Ramen and really disappointed sebab non-halal , so terpaksa pergi Sushi King ! ehehee saya makan 2 piring sushi je oleh kerana saya dah makan chilli cheese fries tu :p

mi so Ramen 

4 comments:

Hans said...

tak ada perkara yang aku lebih jealous melainkan melihat gambar2 makanan tu...hehehe

h.a.n said...

hahahah , makanan memang best ! jom food hunter

aida azleta said...

Ohhhhh no...da lame xmkn carl's jr...ko buat aku terliur..dushhhh

Anonymous said...

ain buat rambut baru ke tu?? - wan