Wednesday, May 23, 2012

music foods books friends

last night saya , Wanee , Lina and Eznira dinner at Chillis , and Eznira belanja , maybe rezeki puasa sunat 1 Rejab , alhamdulillah :) 

saya dah lama tak jumpa Eznira , last jumpa on her graduation day last year , lama sangat sangat ! and dia ajak lepak Chillis pon , sebab Chillis one of my favourite fast food restaurant selain dari Subway :p dari dulu merengek nak suruh dia belanja Chillis :p 


I'm full with Molten fountain chocolate , Carjen sandwhich , Nanchos , Mashed Patato , Fries , ice lemon tea and Oreo smooth Chillis ! thank you Eznira ;)


berkawan dari part 1 diploma until now :) 


Nanchos yang serious sedap :p kitaorang healthy person kot :p 


I can't say NO for this cake ! everytime pergi Chillis tak pernah missed order ni ;) 


American style , makan sandwhich je :p 



Lina the editor of all this picture :D 



Eznira the engineer and merangkap si pembelanja :D 


my best buddy Wanee :) 

terasa macam How I met your mother :p lepak kat bar and gossip all the time :p 



I'm wearing unbranded t-shirt , Mango skinny jeans . Charles and Keith flat shoes and Mango red sling bag 





now saya selalu browse lagu lagu yang seronok untuk didengar , tak kisah lah lagu tu lama or baru , for me , chilling in our room and browse new music its awesome :) dulu saya selalu layan band such as All American Rejects , The Killers , 30 Second to Mars , Radiohead , Dewa  and others , banyak band kalau nak listkan . tapi sekarang saya suka layan slow song macam Sigur Ros , Jason Mraz , Taylor Swift , The Cave , John Mayer and others , tapi saya masih lagi layan band band , sebab I'm totally in love with  music , seriously ! saya selalu share lagu yang saya dengar kat twitter ( hayathaniza ) sebab apa yang seronok di dengar kita boleh share sama sama kan ? 

and tonight saya nak share lagu from John Legend - save room , saya suka lagu ni , dulu saya selalu ulang ulang dengar lagu ni sampai nak muntah :D 

lagu ni lirik dia indeed , kalau kita hayati and fahamkan , sure kita akan suka , melody dia pon best easy listening , by the way John Legend pon handsome , so tak ada masalah untuk dengar lagu ni :) 





haritu saya tengok How I met your mother season 7 - the magician code , I'm melting when Barney proposed Quinn , heheheh , saya memang layan HIMYM series from season 1 until now 7 , dulu pon saya pernah buat entry pasal buku ni , and saya sendiri ada buku ni :) one of my friends said that I'm urban, don't know why , he can say like that :p maybe I'm urban because of this book ! HAHAHHAHAHAHAHAHAHA 


The Bro Code by Barney Stinson 




p/s kalau jumpa partner yang boleh share same interest about music , foods and books ! it totally awesome :D 

No comments: