Saturday, June 30, 2012

brokenHEART

saya baru je habis exam financial :D and I got another 2 paper before I'm going to Bandung for short vacation after my final examination 

terfikir untuk menulis entry ni ketika saya tengah exam tadi , saya lupa 3 formula financial , and terfikir apa formula tu dalam masa 15 minit , sebab soalan lain saya dah siapkan :p tinggal calculation tu je la , eheheh , ketika tengah nak mengingat balik apa formula tu , saya boleh pulak terfikir nak tulis entry ni :D hehehehe 

saya tak broken heart pon sekarang , ni just lagu lagu yang sesiapa tengah broken heart then nak survive dari brokenHEART :D eheheh , saja je share and saya pon ada bagi link youtube sekali :D

okay okay 

1.  I hate everything about you   Three Days Grace 
" I hate everything about you , why do I love you " 

2. You could be happy - Snow Patrol 
" you could be happy and I won't know " 

" it makes me sick to  think of you undress , everyday I love you less and less"  

4. Use Somebody - Kings of Leon 
" you know that I can use somebody someone like you " 

5. Ignorance - Paramore 
" I don't wanna hear your sad songs , I don't wanna feel your pain " 

5. Playing God - Paramore 
"next time you point the finger , I'll point to the mirror " 

6. You don't know me - Ben Folds 
" so I'll say something that I should have said long time ago , you don't know me , you don't know me at all

7. I am me once more - Zee Avi 



"you assume that i needed you..but you didnt realize i don't need anyone but myself " 




actually banyak je lagu lagi yang boleh buat kita cheer up :) 

No comments: