Monday, June 18, 2012

h a t e r s


I’m not good to heal my feeling , being hated by someone who I don’t know  , make my life miserable , keep on thinking who is he or she ?
when someone hate you , you can’t feel the calmness , where the joy ? where the  smile on your face ? where your happiness ? 

I know I’m not a good person , and I will learn to be a good person 

dear anonymous , 
can I ask you something ? do you really know about me ?  where did you get all the information , or  you just only read my blogspot and maybe you scroll my twitter profile and you simply judge me :) 
thank you for the advise , I'll take as a good thing for me , I'll change all the negative things in me to be a positive person ,  once again thank you :) 
if you think , this is a game and you want to play with it , seriously I'm not interested on it , to tell you the truth I'm not a good player at all :) 

I’m not hate you my dear anonymous , I’m just being me , just being someone who have a name , who have a religion , who have a family and friends around me 
hopefully you happy with your life as I’m happy with my life :) 


smile as long as you can :) 



you should taking your haters lovingly 





this is me , and this is real me

love 
hayathanizamalek 

18 comments:

Irwani Mcqueen said...

from my view, no need to mention obviously if we hate someone. be mature enough to manage our emotion. no one is perfect. have a good day!

h.a.n said...

thank you :)

Anonymous said...

bahagia ye bila dah buat orang lain menangis atas 'kebahagiaan' kau tu?stop being so pretentious la wei

h.a.n said...

:)

Anonymous said...

To mr/ms anonymous , I just heran why u selalu ban si han ni , if you're brave enough , come meet us , x perlu cakap seolah-olah u know everything . Please , u don't know nothing . Stop dengar one-sided story je okay, be positive-nad-

h.a.n said...

nad : tegasnya awak :)
its okay , you should taking your haters lovingly :)

remember , be positive :)

aida azleta said...

Miss\mr anonymous..btw, I know that u are actually MISS..how I know? I'm a bomoh..hahahaa..people who need to stop "pretentious" is YOU..come to see han la wei..stop using "anonymous"..can u use your own name?? Name xsedap lettewwww...hahahahaha... Btw,gud job han.."Taking ur haters lovingly" :D

h.a.n said...

aida : hi bomoh :)

Anonymous said...

ohh.. jadi hidup awak berpandukan bomoh2 ini la. bukannya AlQuran dan Sunnah sebagai peta perjalanan kehidupan. patutlah jadi mcm ni. kita ni adalah pengembara, AlQuranlah penunjuk jalan. kalau guna akal!!!......kalau ikut nafsu,belasah je..semua peluang yg ada,tk peduli apa pn kesannya,sebab tu sesat jalan!! kwn2 awak pn bukan tau the other side of you!!!atau 2 x 5?

aida azleta said...

Apela bangang sangat si anonymous ni???kalau aku betul2 bomoh,xde maknenye la hai aku nk komen pjg2 kat sini..baik aku trus santau kau je..xgitu???lurus bendul rupenye??tah2 lg lurus dari pembaris..tapi ckp belit2..apela..setiap orang tau ape pegangan hidupnye..xperlu nak bgtau satu dunia pon yg aku ni berpegang pada al-quran dan sunnah..janji hati sendiri tau la bai..yang ko nak sakit ati kenape??mehla dtg sni minum2,mkn2,borak2 kalau berani...stakat berani taip je,budak tadika pon boleh..kikiki

Anonymous said...

tak guna belajar tinggi-tinggi tapi makin lama pemikiran makin sempit. kesian dekat kau kan aida? kawan kau ni pun sama je. kesian aku dgn korg ni. :)

Anonymous said...

memang la, sapa kata
cik aida ni bomoh.. itu just main2 je.. mcm kau main bomoh2 tu..he..he
tapi yg benar tetap benar,cuba bagitau apa keistimewaan haniza di segi agama? pandai mengaji saja? maruah jaga ke tidak? aku tak sakit hati pun... bukannya mcm bidadari pun,tapi kesal dgn cara hidup gadis zmn skrg,kalau tdk tak adalah sepah anak dlm tong sampah,dlm longkang,campak dari flat.. apa tu? agama mcm mana tu?

aida azleta said...

1) Yeke kesian,?terima kasih sebab kesian..tapi xperlu pon sebenarnye..:p

2) Apela masalah kau ni sebenarnye?kau tau ke cara hidup han ni mcm mane? Yang kau nak kesalkan kenape? Tau ke dia buat ape ke ape? Ek eh..makin pelik plak aku dgn kau ni anonymous oiiii

h.a.n said...

only me and ALLAH know about myself

thank you for your advice , I'll take as a good things for me :)

Anonymous said...

mengaku rupanya otak kau sempit kan aida? baguslah. kau sedar diri rupanya. Alhamdulillah. =')

Anonymous said...

haniza, kau tahu pulak sebut Allah kan? masa buat maksiat tak fikir pulak? munafik.

Anonymous said...

benar...hanya han dan Allah yg tau apa sebenarnya dan orang2 yg tau ttgnya.. and Aida you just tau sikit saja apa yg dia ceritakan.. you nak tau.. tanya dia betul2 "the truth of HAN.."aku rasa dia takkan cerita punya, cover 'baik' punya.. itu saja aku nak cakap.. aku hanya mengingatkan Kalian.. terutama Han, sedarlah bahawa Allah ada dimana2 disudut Dunia ini,yg orang tak nampak, Allah nampak,yg orang tk tau,Allah Maha Mengetahui,Maha suci Allah... Dunia ini sudah nazak sebenarnya, bencana dimana2,aku nak ingatkan..sebelum Allah lebih marah dan dunia ini berakhir,bacalah makna AlQuran bukan setakat baca tapi tak faham.......INGAT TU!!!!salam buat kalian...aku akan beredar dgn harapan Han akan sedar, sbb aku tak kenal kau Aida! but..aku kenal Han... baca makna AlQuran Han, kau akan temui apa yg kau cari.................... bye!!

Pemerhati said...

dah lama *spy* comment empunya blog ni, nampaknya jari kamu tabah melihat jari penaip yg lancang. Kat mane2 comment dia ader kan? :) Nampak sgt stalk kamu wahai empunya blog. Abaikan beliau. Allah Maha Besar,Allah Maha Mengetahui.

you should taking your haters(anonymous) lovingly :)