Saturday, July 14, 2012

Iman and Tarzy

CONGRATS IMAN AND TARZY




actually Iman and Tarzan ni kawan kawan masa Diploma kat UiTM Arau dulu , Iman budak bisnes school and Tarzan budak sportrec , and mostly kawan kawan saya budak budak civil , bisnes and sportrec even saya course lain :D


saya and Wanee attend 3 majis mereka , berinai , nikah and reception :D berinai tu tak ada la majlis sangat , just kawan kawan rapat and slumber party before Iman getting married , slumber party dekat concorde hotel , thank god saya dah balik dari Bandung , so boleh la attend :)

Iman sediakan banyak gila makanan , seriously kenyang ! ada spaggethi , pavlova yang maha sedap , almond brownies and variety air dari mineral , juice and air gas :D


future bride tengah berinai , nak berinai pon minah ni nervous :D



then esok petang pula majlis nikah dekat Masjid Shah Alam , serious Iman look damn so beautiful !


I'm so touched , seriously :')







me and Wanee with the beautiful bride :)





and malamnya reception dekat Restoran ZamZam Seksyen 9 Shah Alam , untuk kawan kawan yang rapat, Iman suruh pakai baju biru :)



both of them like Chuck Bass and Blair Waldorf :))


one word BEAUTIFUL



lovely newlyweds





Wanee with the bride



me with the bride








me and Faiz





image pre wedding , serious comel :))


door gift yang comel and sedap



banyak lagi gambar yang ada , for sure la camwhore tak ingat dunia kan ? tapi tu semua ada kat dalam FB , tak larat la upload banyak banyak kat blog :p ehhehehe and done with Iman and Tarzy wedding , saya and Wanee boleh singgah McDonald makan ice cream mcflurry :D


one word CRAZY




dear Iman,

hopefully you will be happy until your last breath , congrats for your new life and congrats again because you can futher your study at London this September :) and kalau I nak buat eurotrip boleh la singgah rumah you kan babe :p save cost :p actually terharu gila , because bila u cakap , u invite kawan kawan rapat yang beri impact je :p hehehe I'll pray for you happiness  babe  , love you xoxo :*

and now I'm crying :')







love
hayathanizamalek




I'm wearing short blue kaftan , Batik Sarung , clucth Charles and Keith and Vincci flat  shoes


















No comments: