Thursday, July 19, 2012

SWEETtalker

dari twitter ke FB , skype and berborak depan depan , banyak perkataan sweet talker ni keluar :) sometimes kita tak tahu yang diri kita ni sweet talker or tak :p

semalam berborak dengan Eznira , saya cakap la dia sweet talker , mana la ramai orang tak cair , dia cakap " itu luahan dari hati , terus pergi ke otak , then terus ke mulut and diluahakan " poyo yaw !~

entah la , kadang kadang susah nak percaya orang yang sweet talker ni :p payah woooo seriously :D and bila BFF sendiri pon sweet talker , lagi la susah nak percaya orang lain :D 

cuma kena remind kat diri sendiri , jumpa orang yang sweet talker ni , kena tahan la , jangan dibuai buai sangat perasaan HAHAHAHHAHAHA


okay la , malam tadi main laser tag kat IOI Mall Puchong , dah lama tak main since tahun lepas , last year game ni tak la glamour sangat masa saya main dekat Icity , RM6 je per mission , now dah RM10 per mission and kalau kat Sunway RM20 per mission ! gila mahal wey -.-  padahal Barney Stinson dah main lama dah :p hihihih 

pergi main dengan Fadzli Zakaria , Ikhwan , Awe , Fais , Husna , Anep and the geng , saya je budak course lain , selalu sangat join budak budak Master punya event -.- tapi tak pe , seronok ! hihihih

semalam saya main 2 game , first game main untuk diri sendiri , thank god tak kalah :D hahahah and second game lawan dengan orang lain , kitaorang satu team and ada geng lain satu team :D and geng kitaorang menang ! yeaaaah :)


Snipper :D


I miss Penang !





and ketika entry ni ditaip , tiba tiba saya rindu Penang ! seriously , saya pergi Penang last year , rindu nak lepak tepi pantai and makan makanan dia yang awesome :D and tadi masa tweet rindu Penang and Arloon reply rindu gak , so saya cakap jom road trip Penang lepas raya ! spent time together before she getting married next year :)




rindu Penang , ni kat Pantai Feringgi , masa saya stay kat Hard Rock Hotel last year , Penang awesome woo dengan makanan dia yang sedap sedap and murah murah , nasi kandar , pasembor , rojak kangkung , laksa penang and macam macam lagi :p woo mana la tak gain weight selalu sangat fikirkan makanan :p hihihih







p/s D E S T I N Y ?   




1 comment:

NIZAM said...

ok, penang mmg best kan. :D makanan sgt heaven.