Saturday, July 21, 2012

Trans Studio Bandung

last vacation masa pergi Jakarta and Bandung , saya and family sempat singgah Trans Studio Bandung :)
kitaorang spent a day kat sana , sampai sampai je kat Bandung terus pergi Trans Studio sampai la malam lepak kat sana ! ehheheh 



masa on the way pergi Trans Studio Bandung dari hotel , cab yang saya naik and mak kena tipu , kitaorang kena sampai 300k , perghh , cab yang abang saya naik 30k je , tengok 10 kali ganda bezanya :'( 

nak buat macam mana , tak ada rezeki kan ? 

okay la lupakan kena tipu dengan dengan taxi driver , jom cerita activity saya dekat Trans Studio Bandung ! seriously semua ride kat sini thrill , sampai saya nangis nangis everytime turun ride ! :'( 

ada satu ride tu , dia tulis dunia lain , rupa rupanya macam rumah hantu :( saya la yang beriya iya ajak family saya masuk , saya ingat macam dunia harry potter la -.- last last ada hantu kejar saya kat belakang ! serious stress sampai saya nangis nangis , and dengan jayanya saya yang duduk sebelah abang saya Boy , dia boleh takutkan saya lagi -.- gila tak kesian dekat adik dia ni !

moral of the story , saya tak ada la extreme sangat pon :p 

so jom la layan gambar saya seorang jom ! HAHAHAHAHA  activity amik gambar memang activity kegemaran :D 









I'm wearing unbranded tank top , polka dot top , MNG skinny jeans , socks world scarf , and Cotton On flat shoes 


now jom layan gambar saya dengan family :) hihihihih 


saya dengan Angah yang memang tak ada kerja :D 



tengah beratur nak naik ride and discover map untuk ride yang lain pulak :D 


camwhore 



my mum with her children :) 


my lis sister 



me and my parents :) 


Angah wih her husband

ni adalah antara ride ride yang kitaorang naik ! yang buat saya nangis :p buhuuuuuu 


giant swing ! ni pon saya nangis T___T



first ride saya and Boy naik :)



ni tak tahu nak count berapa kali turun naik turun naik -.- 



2 boys and one girl 

kitaorang sempat tengok parade yang ada , actually banyak yang record , so gambar sikit je -.- 








and ni pula , kitaorang sempat amik gambar dengan klon klon tersebut :D 






harga ticket masuk Trans Studio ni around 150 k untul 200k , tak ada la mahal sangat pon and Trans Studio ni dia dalam indoor theme park , so sentiasa sejuk je la , tak ada la berpeluh peluh kalau naik semua ride :) 





gambar gambar lain saya dah upload kat FB , nanti tengok kat sana je la ek :) hihihihihih 





No comments: