Saturday, August 11, 2012

Undone - Haley Reinhart


I found this song in step up revolution ! this song totally indeed and I  love the melody , slow but nice :) 

told you already , saya akan tengok 2 kali Step Up Revolution ! and this time tengok dengan Aliff Ferdauz ! even 2 kali tengok pon , tak pernah bosan :D hehehe , still teruja macam first time tengok :p 

actually kitaorang nak pergi berbuka puasa , plan dah lama dari awal puasa lagi , tapi saya kan busy -.- so tak dapat la , this time bila saya turun Shah Alam baru dapat berbuka puasa dengan dia :p 

lama gila tak jumpa dia , last masa his graduation day , everytime keluar dengan dia , sure dia smart bergaya dengan kemeja and saya gila selekeh pakai jeans and long sleeves je :p  the best part is , he surprise me break fasting at The Apartment ! awwwwww 

he such a nice guy , a friend yang akan buat saya sentiasa melting dengan dia ! and he know everything I like !    





p/s he will be my friend forever :) 

No comments: