Sunday, September 9, 2012

hari hari jumpa




hari hari jumpa , nanti kalau tak jumpa macam mana ?




itu status yang saya buat kat facebook and twitter , hehehe ! entah lah sometimes kalau selalu sangat jumpa pon payah and bila nanti tak jumpa , macam mana ? nanti kalau dia dah balik Moscow , bila lagi nak jumpa kan ? :( 

and dalam beberapa minggu ni , memang saya busy , selalu sangat je keluar rumah , attend open house and keluar dengan kawan kawan plus ramai kawan kawan nak fly termasuk cousin sendiri , for sure kena la spent time before fly kan ?




me and Mona 






p/s hari hari saya dengan Syahmi Afnan kena jumpa kejap walaupun spent time selama sejam even makan ice cream dalam kereta je :D 

No comments: