Sunday, September 30, 2012

Narmi live at Laudry The Curve



last thursday , saya , Wanee and Ain pergi The Curve , since sepanjang beberapa hari ni , saya tersangat la busy and stress , selalu discussion and class pack , tak cukup rehat :( baru third week kot , every night ada discussion , hellooooooooooooooooooooo -.-

kami bertiga pergi sana pon lepas saya habis class studio pukul 5 , then settle kan case dengan polis bantuan UiTM tu -.- so on that day tu banyak case la terjadi kat saya :(

stop it la cerita tak best , the best part of the day is saya pergi Narmi live at Lauch :p saya dah suka Narmi ni lama dah , since saya tengok What Women Want dekat Tonton , padahal dia keluar lama kat Ntv7 -.-  he such a romantic gut and sweet of course :) teheeeeee

Narmi ni ex drummer One Buck Short , now dia singer and song writer :) saya follow dia kat twitter, then dia follow saya kat twitter , oleh kerana saya memang minat muzik sangat sangat , so mostly conversation kami berdua is about music :)

dah beberapa kali dia invite saya pergi kalau dia ada show , tapi saya selalu busy :( ada program tu la , ada program ni la , aduhhh , sedihnya , so oleh kerana last thursday saya free , so saya terus pergi sana la :p

Narmi perform 5 songs , cair , whirl , we are young and another 2 songs, sorry I can't remember the title :( great and awesome perfomances from him ! actually saya selalu je streaming show dia , bila dia selalu buat livestream :p and I never missed it :p and on 30th September 2012 , akan ada livestream Narmi lagi untuk the new Ep dia Narmi Adventures :) teheeeee


so jom la tengok gambar masa dia perform :D


Narmi and Jeremy
when he sing Whirl :)

me and Wanee



me and Ain


me and Imran Fadzil Ishak aka Narmi :)











No comments: