Thursday, November 1, 2012

eh , Hello November

November ! Yay ! 

saya suka November ,  bukan kerana itu bulan kelahiran saya , tapi saya memang suka November ! :) 

okay itu je nak cakap ? bosannya -.- okay boooo to me ! 

saya masih lagi masih bercuti mid term , since Hari Raya Aidiladha , so sepanjang bercuti ni and dalam mood beraya , makan makanan sedap adalah keutamaan , Yay ! for sure di Hari Raya makan makanan raya yang banyaknya , oh heavennya and saya dah gain weight 3kg ! Yay ! 


actually entry ni akan penuh dengan gambar , sebab ada gambar pergi Stellar , pergi JPO and jalan jalan around JB :) 


me at Stellar Shah Alam 



me , Nisa Kay and Norsiah 


:) 



okay rambang mata -.- 




I'm wearing Cotton On black shirt , Old Blossom  purple short long cardigan and Mango skinny jeans 





and last sunday saya pergi Johor Premium Outlet dengan Kak Mas , saja je singgah kat sana , sebab dah lama tak pergi kan :p so jom jalan jalan :D 







jalan jalan cuci mata kat semua outlet ! serious banyak sale ! :D 



Early Birthday celebration at Starbuck ! Kak Mas belanja mocha with cream and tiramisu cake :) 


terbeli slippers , and skirt at Cotton On ! -.- 


I'm wearing Topshort tshirt , Forever 21 purple soft straight cut jeans , Ipanema slippers and Guess Collection watch 


and esoknya saya jalan jalan JB dengan  Ain and Andak saya , and the best part is Andak belanja makan kacang pool ! Yay 



kacang pool haji ! nyummy 




berselera sungguh saya makan :) 


driver bertauliah :) 




I'm wearing black tee Guess , Cotton On red skinny jeans , Charles and Keith handbag ,Ipanema slippers and Qalaqisya hairban 







done bercuti cuti , now kembali kepada kehidupan asal :) 
















No comments: