Sunday, October 7, 2012

Fight Club and Ikea



FIGHT CLUB the best ever psycho movie I ever watch ! call me so lame sebab baru nak tonton movie ni , padahal movie dari 1999 ! and credit to Nurul Ain sebab ajar tengok movie psycho macam ni , teheeee , sebab soulmate saya tu yang suka tengok type movie macam ni ! me ? oh no , tak berapa suka sangat and kalau boleh nak elak kan :D teheeeee , sebab malas berfikir ! LOL

and guys , you should watch it ! seriously ! recommended from me !




actually movie ni base on books , for sure kalau saya baca buku ni , mesti awesome punya ! nak cari buku ni ! kalau movie dia dah best ! buku ni mesti lagi best punya , serious , base from my experience sebagai pembaca buku tegar LOL , buku mesti lagi best dari movie :D

okay stop it for Fight Club , the best ever psycho movie I ever watch ;) 

oleh kerana hari ni Sabtu , so Nurul Ain ajak pergi The Curve , itu memang tempat favourite , seriously saya memang tak suka nak pergi area KL , jammed and ramai orang , better pergi Damansara , semua ada , kalau date dengan sesiapa pon , saya akan ajak pergi sana LOL
saje je jalan jalan , lepak Borders lama lama , and baca buku ! Mitch Albom ada buku baru , buhuuu , the time keeper , tapi buku tu hard cover , mahal :( tunggu cover biasalah baru beli , plus kalau baca buku yang hard cover ni letih , sebab saya suka baca buku sambil baring baring , penat la nak pegang buku hard cover , berat ! nanti terhempap kat muka ! teheeee :D

then kitaorang decide jalan jalan showroom ikea , hihihi , showroom ikea this time colorful , comel , tapi ikea ramai orang ! nak camwhore pon tak boleh -.-






I'm wearing Forever 21 mustard blouse , Mango skinny jeans and Charles and Keith red flat shoes





and masa lepak kat Borders , we found this quote ! tadaaaaaaaaaaaa :D 



puas gelak , puas baca buku , puas jalan , and lepak sushi king untuk early dinner :)










1 comment:

Anonymous said...

I found your website through a random stroke of luck. It helped me do my research on this topic. I have spent lots of time looking through your site. You have something good going here, keep it up!