Thursday, January 31, 2013

the fratellis - whistle for the choir (acoustic)




Well it's a big big city and it's always the same
Can never be too pretty tell me your name
Is it out of line if I was to be bold and say "Would you be mine?"

Because I may be a beggar and you may be the queen
I know I may be on a downer i'm still ready to dream
Though it's 3 o'clock the time is just the time it takes for you to talk

So if you're lonely why'd you say you're not lonely
Oh you're a silly girl, I know I heard it so
It's just like you to come and go
And know me no you don't even know me
You're so sweet to try, oh my, you caught my eye
A girl like you's just irresistible

Well it's a big big city and the lights are all out
But it's much as I can do you know to figure you out
And I must confess, my heart's in broken pieces
And my head's a mess
And it's 4 in the morning, and I'm walking along
Beside the ghost of every drinker here who has ever done wrong
And it's you, woo hoo
That's got me going crazy for the things you do

So if you're crazy I don't care you amaze me
but you're a stupid girl, oh me, oh my, you talk
I die, you smile, you laugh, I cry
And only, a girl like you could be lonely
And it's a crying shame, if you would think the same
A boy like me's just irresistible

So if you're lonely, why'd you say you're not lonely
Oh you're a silly girl, I know I heard it so
It's just like you to come and go
And know me, no you don't even know me
Your so sweet to try, oh my, you caught my eye
A girl like you's just irresistible



I found this song when I read Julia , the author keep on saying that the hero always listening to this song , so I search on youtube and yes this song totally good , catchy , easy listening and I love it ! and yeah I really really love it ! 


Its good to you have U around - Syahmi Afnan 












Sunday, January 27, 2013

Mukha Cafe

dah berapa kali nak pergi Mukha Cafe ni , tonight lepas pergi launching buku kat Grafa Cafe , so saya , Wanee , Fadzli and Ikhwan decide nak pergi lepak and borak borak dekat Mukha Cafe , so dari Subang ke Sunway and terus ke TTDI Damansara :) 

plus kitaorang kalau keluar memang suka makan kat tempat lain , shopping kat tempat lain , lepak kat tempat lain :D

actually Mukha Cafe ni interior dia cantik , nice and simple ! tak terlalu crowded with all the furniture and apa apa lagi la :) 

and the best thing is minuman dia sangat sedap ! 





15, LORONG RAHIM KAJAI 13, TAMAN TUN DR ISMAIL,
 60000 KUALA LUMPUR, MALAYSIA




ni interior dalaman dia :) 



Souka , kedai cake sebelah Mukha 

oleh kerana kitaorang just lepak and borak borak je , saya just minum banana hot chocolate and red velvet cake :) 


Red Velvet Cake RM10 
Banana Hot Chocolate RM8 




Wanee minum Mint hot chocolate , Fadzli minum Green latte and Ikhwan minum rootbear :p 
Green latte yang Fadzli minum tu serious sedap ! sampai saya tak tahu nak describe macam mana rasa dia ! hihihi and min hot chocolate tu pon sedap juga , mint dia terasa :) and the important is red velvet cake tu sedaaap ! cream dia tak terlalu manis ! worth it dengan harga RM10 


Wanee and Fadzli 


me and Ikhwan ( sila ignore muka bulat tu ! ) 



as usual mestilah ada muka sendiri besar besar ;) 



and guys ! you should try this cafe ! Narmi and his bandmate pon pernah perform kat sini :) 




love , 
hayathanizamalek










Monday, January 21, 2013

wedding invitation

actually dah lama tak membebel kat blog , basically kalau update blog pasal  music , kedai makan best , diri sendiri , travel , and activity yang buat :D

and this time rasa nak membebel pasal wedding invitation ! dengan umur macam ni , for sure la akan selalu dapat wedding invitation , ramai sungguh kawan kawan sebaya yang akan melangsungkan perkahwinan , tak kira la kawan sekolah , kawan national service , kawan universiti and kawan tempat kerja even though kawan alam maya :) 

tapi ramai yang jemput pergi majlis perkahwinan melalui invitation facebook or sometimes invite guna twitter , no more card or call. sometimes tak ada la nak being konservatif or apa , tapi tak seronok pula invite kawan kawan melalui medium macam ni , it just my opinion 

ramai kawan kawan dah kahwin , banyak yang saya miss their reception , and pergi yang kawan kawan rapat je or on that time memang saya free yang boleh nak pergi ke majlis mereka ! and kalau buat dekat kampung masing masing , memang susah la nak attend , lain lah kalau buat area KL or buat kat BP , itu pon kalau on that time saya balik rumah , boleh la pergi majlis perkahwinan mereka , boleh dibilang dengan jari la berapa majlis perkahwinan yang saya attend :( 


sorry sangat sangat dekat kawan kawan yang saya tak attend majlis dorang :( kawan kawan skip class lepak kat library , kawan meja sebelah , kawan kawan tuition , kawan kawan study sama sama nak ambik SPM , kawan kawan UiTM , and semua semua la :( 

for sure saya tahu , majlis saya mesti tak ramai yang akan datang , selalunya orang akan attend majlis orang yang attend majlis dia , macam tu la , itu yang selalu saya nampak la , sebab mak and abah saya selalu cakap macam ni " hari itu dia datang majlis anak kita , mestilah kita kena pergi majlis anak dia " bukan mak abah saya je yang cakap macam tu , tapi ramai juga la yang saya dengar , kawan kawan saya pon ada cakap macam tu , " majlis kahwin aku dia datang , majlis dia yang akan datang ni kena la attend juga tapi tak dapat cuti la , macam ni ?

tapi saya pon tak adalah berimpian nak buat majlis besar besar sangat , I want my wedding just only my CLOSE FAMILY and CLOSE FRIENDS itu sahaja :) 


like my older entry 10 things to do before I get married ! banyak benda yang saya nak buat lagi before nak getting married :) 




love, 
hayathanizamalek 

Sunday, January 13, 2013

Grafa Cafe

as a food hunter tegar , hihihihi , saya suka cari kedai kedai yang best untuk dirasa and try lepak kat situ :) 

and this time saya dah 2 kali try lepak kat situ dengan kawan kawan :) first time saya lepak dengan Wanee , Ikhwan , Fadzli and Ain , setelah puas pusing pusing area TTDI nak cari tempat lepak untuk berdiskusi :p 
masa tu kitaorang tak makan pon kat Grafa Cafe , sebab before tu kitaorang dah dinner dekat Ikea , tapi saya sempat try Jasmine Tea and Tripple H , air yang sedap and Tripple H yang super delicious , tak sempat ambik gambar makanan sebab leka berbual :D




Grafa Cafe at no 55 Jalan SS15/4B 
SS15 Subang Jaya Selangor 




Ain , me , Wanee , Ikhwan and Fadzli 


second time saya pergi dengan my bestfriend Norsia and Baiti , this time nak celebrate belated birthday dia , just simple celebration between 3 of us :) 


mini pavlova for her :) 




awesome food at Grafa Cafe 

and macam biasalah , for sure mestilah camwhore ! walaupun bertiga je mestila ambik gambar punya plus interior dekat Grafa Cafe super awesome ! simple and nice and I love it :) 

Norsia and Baiti 


three of us :) 


me and my bestfriend Norsia 





for sure la mesti ada gambar sendiri besar besar :D LOL 



And guys , you should try it by yourself , makanan and minuman semua sedap , peach tea dia serious sedap dengan hanya RM4 siap ada buah peach dalam tu kot :p plus they serve good coffee ! and this cafe will be one of my  favourite la lepas ni :) 

















Friday, January 11, 2013

saya blogger dari negeri mana



oleh kerana baru habis paper tadi , and tunggu next paper on 19th January , so saja join ni :) 

okay saya asal Johor , dibesarkan di Johor and segalanya Johor ! and I'm proud to be Johorian :) yay

Johor best sebab banyak makanan yang best best ! mana nak dapat pisang goreng cicah sambal kicap ? Johor je kot plus ada kacang pool ! ada Nasi Beriyani and whatsover call awesome food ! 

and the important is Johor sebelah dengan Singapore ! basically fashion and music , orang Johor akan tahu dulu before orang negeri lain ;) 

plus Johor ada slang cakap sendiri , itu yang seronok plus kita orang tak ada loghat :) hihihih 

okay la , saya rasa ramai lagi blogger dari Johor yang akan update best best pasal Johor 



bye the way , nanti boleh pergi Legoland kat Johor ! 


love , 
hayathanizamalek 

Thursday, January 10, 2013

Monday, January 7, 2013

DOA ( untuk barang hilang or dicuri )

yes , dalam dunia ni , kita kena berikhtiar kalau ada sesuatu yang berlaku dalam hidup ni , and yes memang la kena redha , sebab tuhan tak kan uji hamba dia kalau dia tak boleh nak handle :) 

last night one of my important things was stolen , yes saya sangat sayangkan semua harta benda saya , tak kisah la orang beri ataupun beli sendiri 

saya google untuk mencari doa doa and I found this blog http://lifegotstory.blogspot.com/2009/08/doa-untuk-kembalikan-barang-yang-dicuri.html 

1. Baca surah al- hasyr mula ayat 18 sampai habis. niatkan nak jumpa barang balik.
kalau Allah izinkan dan memang rezeki kita, pencuri akan rasa panas punggung, menggelisah dan rasa bersalah.

2. selawat tafrijiyyah baca 4 kali/ 44 kali/ 100 kali.




yakinlah pada Allah. tu yang paling penting.


and saya nak try amalkan , untuk mengharapkan dapat balik barang saya yang telah dicuri orang , itu kemungkinan besar memang tak dapat la , tapi at least saya cuma mampu berdoa and kumpul balik duit beli yang baru :) 


untuk minta yang baru , for sure la tak dapat :p kena beli dengan duit sendiri la nampaknya :) 

Tuesday, January 1, 2013

Recap 2012

366 days with full of joy , bless , happy , tears , sad and more other words can describe my feeling ! for me 2012 give me a loooooot of knowledge and experience ! 


okay , guys lets start recap my memory for 2012 :) 

JANUARY 



  • on 1st January 2012 , had some fun at Ikea with my sister Manja and her family 
  • got call from Mix.fm because of I'm won Foster The People ticket 





  • final examination 




  • holiday with family at Tanah Tinggi Cameron after I'm done my last paper
  • date with Ain at The Curve and met Kero for the first time 


  • adding my Mitch Albom collection by using books Voucher :) 

  • finally arrived at Orly Airport France after 15 hours in flight alone by myself  for my winter holiday

  

  • stand up under the Eiffel Tower for first time and take a picture with Syahmi Afnan

  • explore Paris and going to Musee De Lourve , Eiffel Tower , Moulin Rouge , Piggale , and another places at Paris ! 

FEBUARY 

  • Going to Disneyland Paris and Versaille ! I really love this place , its really really really beautiful place 


  • date with Aida Jamil at Ikea and The Curve and also had some fun with two boys Ikhwan and Fais 

  • first time give a review for LEJEN PRESS book and you cant watch at this link  :
  • watch leap year movie  with my niece Khaisara on leap year days ,accompanied Aliff Ferdauz for his interview at Amcorp Mall and lunch at Subway as usual  :) 


MARCH 


  • celebrated my mum birthday at Rengit Coffee Batu Pahat with my #themaleks 

  • attend one of my schoolmate wedding ceremony at Kluang Johor  


  • three awesome date with my diploma click Aida Jamil and Lynda Nayan at Ikea and The Curve as usual :) 

  • send my family to Umrah and this picture at KLIA early in the morning around 4.30 a.m


  • celebrated Fadzli Zakaria birthday at Bintang Gemilang karaoke with Postgrade student 
  • my blackberry broken down for 2 weeks ! " no BBM , no Whatsapp , no Tweet and no private message , my handphone is under maintenance "
  • spent time at Kinokuniya KLCC and Murni SS2 with Ain , Wanee and Irwani 

APRIL 

  • Mona Laily and Hafeez reception at De Palma Hotel Shah Alam 

  • did some leisure time at Sunway Pyramid with Su , Fa , Fifi and Ida after done lab class :D
  • be a volunteer at Pusat Akuatik Shah Alam as a lifeguard with Su , Siti and Syu :D

  • for the first time I bake an Oreo Cheese cake for my BFF birthday 

celebrate Wanee's birthday at our condo playground , had some fun with Ikhwan , Yantie , Ann , Fais , Fadzli and the others with 4 box of Domino's Pizza 
  • spent 5 hours alone by myself at Starbuck Sunway Pyramid and reading my favourite books because of my student cancel his tuition with me :) 
  • got some advice about the islamic things at my blog , thank you :') 

  • spent RM2 per plate at Sushi King with Ain , NN and Fadzli Zakaria 
  • date with my mum at Ikea and she spent a lot of money with buy a lot of things -.- 
  • babysit  Hadif because of my sis doing her kimo therapy at Puswari Hospital :'(
  • celebrated Aliff Ferdauz birthday and I'm treat him Teriyaki Chicken Subway and Street Dance 2 movie at  E- Curve :)
  • for the first time I had an accident when I'm drove a car :(  spent RM2000 for repair the car and alhamdulillah Allah still love me :') " you can find the money , but you can't find another life and other memories in your live "
MAY 

  • My dad got heart attack again when he worked at his office after 5 years doing the operations :'(



  • finally got the mechanical watch after 2 months I bought it  from USA 
  • attend one of my bestfriend wedding Farah Aliaa and Fuad at Masjid Tanah Melaka with Wanee , Ain and Shafina 
  • I realized that I have a peterpan syndrom :p
  • attend Norsia , Aynie , NN, Sarah and Aliff Ferdauz graduation day :) 



  • dinner at Chillis with my Arau click Wanee , Eznira and Lina 

  • date with Ain at Mid Valley Megamall and first time both us try new KTM


JUNE 

  • help my sister for her PTPTN debt and she treat me at Chilli's Empire Subang  :') 

  • suddenly I'm addicted on Olsen Olsen by Sigur Ros 

  • finished up my Visa application to Tokyo Japan 


  • my final examination around the corner 


JULY 

  • holiday at Bandung and Jakarta with family after I'm done my final examination :) 


  • enjoying myself Trans Studio Bandung 



  • attend my bestfriend Iman and Tarzan wedding before both of them fly to London 

  • first time play laser tag with Master Student at IOI Laser Warzone 

  • I'm cooked ayam masak merah , puding milo and sayur goreng for our dishes on first day ramadhan at Manja's house
  • Tokyo Here I come :( 



AUGUST 

  • Break fasting with Aliff Ferdauz at The Apartment The Curve and watch Step Up Revolution at Cathay Cineleasure on his treat :) 
  • I got an unexpected result for last semester , alhamdulillah :') 
  • coloured my hair , with dark chocolate for Hari Raya Aidilfitri 
  • break fasting at Night Circle Seksyen 9 with my exclassmate Norsia , Aynie , Pija and Wanee 

  • celebrate Hari Raya Aidilfitri with my family and friends 


  • make a youtube video wish Syahmi Afnan birthday on 29th August 

SEPTEMBER 

  • spent time with Syahmi Afnan at Empire , Mid Valley , Sunway Pyramid , Setia City Mall , Ikea and The Curve , had coffee time at Starbuck , watch midnight movie,  breakfast  , tea time and lunch together before he going  back to Moscow Russia 
  • first time watch Beannie and Imax movie at TGV Sunway Pyramid 
  • attend Mona , Iman , Anne, Aliff friend's , and Fara Nina open house 

  • for the first time I playing with the real fox 

  • watch Narmi live at Laundry The Curve after he invited me so many times to watch his perfomances :) 



OCTOBER 

  • site visit at Kuala Selangor Nature Park with my classmate 4 days 3 night 



  • date with Ain at Ikea and The Curve again 

  • triple dinner date at Humble Chef Damansara with Ain , Wanee , Fadzli , Ikhwan and Fais 

  • addicted on Raisa ! she beautiful and have a good voice :) 
  • attend Stellar Shah Alam lauching with my BFF Wanee as usual :) 
  • accompany my BFF Norsiah to find their wedding thingy 

  • celebrate Eid Adha with black Jubah my mum bought at Madinah last march 
  • celebrate my dad birthday at Tom Yam Restaurant Batu Pahat 
  • early birthday celebration for me at Starbuck JPO with my sister Huda and she gave me a pair of slippers and short long skirts from cotton - on :) 

  • enjoy a day trip to Singapore with Wanee and Fadzli Zakaria 

  • had some fun with my cousin Ain a day before I'm going back to Shah Alam 
  • got samsung galaxy tab from my sister Huda :') 


NOVEMBER 

  • my sister treat me at Burger Yazid after I'm done my studio 

  • dinner at Subway after I'm exhausted with my studio class

  • going to BOLA lauching at silverfish Bangsar , Roxy membercard at Sunway Pyramid , Hello Dear market at Damansara and dinner at Big Spoon with Ikhwan Aizuddin and his friend :) 


  • everynight stay back at Studio to finished the project 
  • doing some vandalisme at my studio class 

  • got free passes to Trax on Track at Sepang International Circuit
  • early birthday celebration again at Ikea with Wanee and she treat me watch Istanbul Aku Datang and dinner at ikea :') 
  • got a lot of wonderful wishes on facebook , twitter , instagram , text message and call from family, lecturers  and friends on my birthday :') 

  • Narmi and his bandmate  sing me a birthday song thru their live stream on my birthday :') 
  • got surprise birthday celebration at Aida's house with Wanee , Ain , Aida and Lina :')



  • going to  Urbanscape  and  watch Sigur Ros live in front of me with Arloon , Ikhwan , Kerol and Iqbal :') precious moment  

  • watch AIM with Wanee , Yantie and Harry at Stadium Melawati Shah Alam 
  • had some fun with my exroomate Norsia and Baiti 


DECEMBER 

  • Going to Big Bad Wolf two times on 3.00 a.m 

  • met my favorite fashion blogger from Indonesia Diana Rikasari at Old Blossom Box 
  • watch A perk of Being a Wallflower with Ain at GSC One Utama 
  • done  final presentation for my studio subject :') 

  • attend Sarah Silah and Fadilllah wedding 



  • the last thing that I done on 2012 was chopped my long hair to short hair 









actually you can know more about me on http://about.me/hayathaniza and you can follow my instagram , my twitter , my tumblr , my facebook and so on :) 


I had a wonderful 2012 and hopefully my 2013 will be a great year for me , amin :') 



thank you Ya Allah , family ,friends and the others who still support me through thick and thin , I appreciate it and I'll remember all of the advice , memories that we had 

and alhamdulillah I'm still can breath the air until now :') 





love, 
hayathanizamalek