Sunday, January 13, 2013

Grafa Cafe

as a food hunter tegar , hihihihi , saya suka cari kedai kedai yang best untuk dirasa and try lepak kat situ :) 

and this time saya dah 2 kali try lepak kat situ dengan kawan kawan :) first time saya lepak dengan Wanee , Ikhwan , Fadzli and Ain , setelah puas pusing pusing area TTDI nak cari tempat lepak untuk berdiskusi :p 
masa tu kitaorang tak makan pon kat Grafa Cafe , sebab before tu kitaorang dah dinner dekat Ikea , tapi saya sempat try Jasmine Tea and Tripple H , air yang sedap and Tripple H yang super delicious , tak sempat ambik gambar makanan sebab leka berbual :D




Grafa Cafe at no 55 Jalan SS15/4B 
SS15 Subang Jaya Selangor 




Ain , me , Wanee , Ikhwan and Fadzli 


second time saya pergi dengan my bestfriend Norsia and Baiti , this time nak celebrate belated birthday dia , just simple celebration between 3 of us :) 


mini pavlova for her :) 




awesome food at Grafa Cafe 

and macam biasalah , for sure mestilah camwhore ! walaupun bertiga je mestila ambik gambar punya plus interior dekat Grafa Cafe super awesome ! simple and nice and I love it :) 

Norsia and Baiti 


three of us :) 


me and my bestfriend Norsia 





for sure la mesti ada gambar sendiri besar besar :D LOL 



And guys , you should try it by yourself , makanan and minuman semua sedap , peach tea dia serious sedap dengan hanya RM4 siap ada buah peach dalam tu kot :p plus they serve good coffee ! and this cafe will be one of my  favourite la lepas ni :) 

















1 comment:

Anonymous said...

I passed the test on it but it would have been a lot easier to take it on a 500 cc cruiser. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Mother of the Bride Dresses[/url]
http://www.canadagoosehommes.com Instead, spot clean your suits by hand -- using water and mild soap -- and have them professionally steamed and pressed when needed..
The color of the tie must be contrast to that of your shirt and it must pull out to the middle of the belt. [url=http://www.londongenuinepandora.com]pandora bracelets sale[/url] Whether you found your gown at a couture salon or a bridal sample sale, the options for alterations are nearly endless. At this point the offer to Paul Millsap last offseason looks clairvoyant as it has already cost the Jazz Eric Maynor and Ronnie Brewer. B.: says.
When it comes to Dickies women's tops there are a multitude of popular choices. [url=http://www.soldesgoosefr.com]Canada Goose Expedition Parka[/url] So living in a loft is half the battle when it comes to your cool image, but decorating it is a whole other ballgame.
Then as they are gathering information they find some of the most successful people in 5linx. However, a classical pair of jeans can't be forced to be tight because their cut is not meant to be comfortable this way. And the themes are different. [url=http://www.promkleidde.com/]Chiffon Prom Kleid[/url]