Sunday, January 27, 2013

Mukha Cafe

dah berapa kali nak pergi Mukha Cafe ni , tonight lepas pergi launching buku kat Grafa Cafe , so saya , Wanee , Fadzli and Ikhwan decide nak pergi lepak and borak borak dekat Mukha Cafe , so dari Subang ke Sunway and terus ke TTDI Damansara :) 

plus kitaorang kalau keluar memang suka makan kat tempat lain , shopping kat tempat lain , lepak kat tempat lain :D

actually Mukha Cafe ni interior dia cantik , nice and simple ! tak terlalu crowded with all the furniture and apa apa lagi la :) 

and the best thing is minuman dia sangat sedap ! 





15, LORONG RAHIM KAJAI 13, TAMAN TUN DR ISMAIL,
 60000 KUALA LUMPUR, MALAYSIA




ni interior dalaman dia :) 



Souka , kedai cake sebelah Mukha 

oleh kerana kitaorang just lepak and borak borak je , saya just minum banana hot chocolate and red velvet cake :) 


Red Velvet Cake RM10 
Banana Hot Chocolate RM8 




Wanee minum Mint hot chocolate , Fadzli minum Green latte and Ikhwan minum rootbear :p 
Green latte yang Fadzli minum tu serious sedap ! sampai saya tak tahu nak describe macam mana rasa dia ! hihihi and min hot chocolate tu pon sedap juga , mint dia terasa :) and the important is red velvet cake tu sedaaap ! cream dia tak terlalu manis ! worth it dengan harga RM10 


Wanee and Fadzli 


me and Ikhwan ( sila ignore muka bulat tu ! ) 



as usual mestilah ada muka sendiri besar besar ;) 



and guys ! you should try this cafe ! Narmi and his bandmate pon pernah perform kat sini :) 




love , 
hayathanizamalek










No comments: