Monday, January 21, 2013

wedding invitation

actually dah lama tak membebel kat blog , basically kalau update blog pasal  music , kedai makan best , diri sendiri , travel , and activity yang buat :D

and this time rasa nak membebel pasal wedding invitation ! dengan umur macam ni , for sure la akan selalu dapat wedding invitation , ramai sungguh kawan kawan sebaya yang akan melangsungkan perkahwinan , tak kira la kawan sekolah , kawan national service , kawan universiti and kawan tempat kerja even though kawan alam maya :) 

tapi ramai yang jemput pergi majlis perkahwinan melalui invitation facebook or sometimes invite guna twitter , no more card or call. sometimes tak ada la nak being konservatif or apa , tapi tak seronok pula invite kawan kawan melalui medium macam ni , it just my opinion 

ramai kawan kawan dah kahwin , banyak yang saya miss their reception , and pergi yang kawan kawan rapat je or on that time memang saya free yang boleh nak pergi ke majlis mereka ! and kalau buat dekat kampung masing masing , memang susah la nak attend , lain lah kalau buat area KL or buat kat BP , itu pon kalau on that time saya balik rumah , boleh la pergi majlis perkahwinan mereka , boleh dibilang dengan jari la berapa majlis perkahwinan yang saya attend :( 


sorry sangat sangat dekat kawan kawan yang saya tak attend majlis dorang :( kawan kawan skip class lepak kat library , kawan meja sebelah , kawan kawan tuition , kawan kawan study sama sama nak ambik SPM , kawan kawan UiTM , and semua semua la :( 

for sure saya tahu , majlis saya mesti tak ramai yang akan datang , selalunya orang akan attend majlis orang yang attend majlis dia , macam tu la , itu yang selalu saya nampak la , sebab mak and abah saya selalu cakap macam ni " hari itu dia datang majlis anak kita , mestilah kita kena pergi majlis anak dia " bukan mak abah saya je yang cakap macam tu , tapi ramai juga la yang saya dengar , kawan kawan saya pon ada cakap macam tu , " majlis kahwin aku dia datang , majlis dia yang akan datang ni kena la attend juga tapi tak dapat cuti la , macam ni ?

tapi saya pon tak adalah berimpian nak buat majlis besar besar sangat , I want my wedding just only my CLOSE FAMILY and CLOSE FRIENDS itu sahaja :) 


like my older entry 10 things to do before I get married ! banyak benda yang saya nak buat lagi before nak getting married :) 




love, 
hayathanizamalek 

2 comments:

Anonymous said...

I am actually grateful to the holder of this web page who has shared this
fantastic paragraph at at this place.
My page - justicebabes.pornlivenews.com

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a article author for your blog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some material for your blog in exchange
for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.

Kudos!
Here is my blog post : as found here