Wednesday, February 13, 2013

Paddington Pancake

last monday , saya saja jalan jalan kat the curve lepas attend wedding crush masa diploma kat UiTM Arau ! seharian berjalan hihi ,Batu Pahat - Shah Alam - Melaka - The Curve

oleh kerana dah kenyang makan nasi minyak , so saya cari la kedai yang boleh lepak lepak untuk makan benda benda yang ringan je , for sure la tak nak makan kat ikea sebab mesti ramai orang ! ikea on public holiday ? mesti ramai orang !

so jalan jalan dekat area atas , terjumpa la satu kedai ni , paddington pancake ! nampak macam best ! so saya pon try la ! bukan nampak macam best je tapi memang best ! serious !

saya makan yang ringan ringan je , saya ambik dessert je ! basically semua menu kat restaurant ni base on pancake :)





terliur tak tengok dessert dia ! serious sedaaaap ! untuk penggemar ice cream ! saya akan cari dessert yang ada ice cream :)


by the way interior restaurant ni memang cantik and nice pon , sebenarnya saya nak camwhore , tapi malu la pula ! LOL next time la kalau nak camwhore , kalau ada kawan kawan lain , oleh kerana pergi dengan orang yang tak suka camwhore :( tapi saya sempat camwhore sikit dengan baby debab yang comel !






me with  Aaryan Miqhael :) 



guys , you should try this restaurant ! serious sedaaap okay ! tiba tiba saya rasa blog ni dah macam blog promote kedai makan dah :D LOL


and as usual mestilah ada muka sendiri besar besar kan ? >.< 



2 comments:

Katak Comel said...

dkt dgn umah ni tp sgt jrng mkn kt cne..
hrga mknn terlalu mhl..
hoho

h.a.n said...

hihihihi , agak mahal juga , tak pe sekali sekala :)