Monday, March 18, 2013

Artisan Roast Coffee

semalam saya , Ikhwan and Fais pergi PWTC , sebab ada MATTA Fair , EDU Fair and JOB Fair, teman budak budak postgrade cari kerja and nak sambung PHd :)

okay , so hari ni seharian jalan jalan , dari Subang ke PWTC ke Bukit Bintang and ke TTDI , so banyak kedai makan pergi hari ini , tapi this entry saya nak cerita pasal Artisan Roast Coffee  :) 


4 Lorong Rahim Kajai 14
TTDI Damansara 
Kuala Lumpur 


before this , saya dah pernah cakap yang saya memang food hunter , cafe hunter and sewaktu dengannya, maka dengan itu , mestilah kena try cafe ni kan ? hihihi , sebenarnya memang dah lama dah saya dengan Ikhwan nak try cafe ni , tapi ada je halangannya :p sebab selalu ramai orang and now saya dah tahu kenapa ramai orang :) 

saya try minum hot mocha and one slice caramel , one word SEDAP ! walaupun mocha tu pahit sikit , tapi ada rasa , untuk penggemar coffee , Artisan Roast adalah cafe wajib untuk try okay :) 

one more thing , interior dalam cafe ni , sangat unik and cantik okay , untuk lepak lepak and chill dengan kawan kawan , boyfriend/girlfriend and family , boleh je :) 

and , jom layan gambar :) 





hot mocha and caramel  yang sedap ! 



syrup ? you're in the wrong cafe ! LOL 


small and nice 



awesome sink ! can't imagine they using this "penyodok " as a pili :) 


a lot of  delicious cake ! 


Ikhwan and Fais 


me and Fais 


me and Ikhwan 





and as usual , mestilah ada muka sendiri besar besar :) 





love ,
hayathanizamalek 
















4 comments:

Hans said...

environment cafe tu look nice
:-)

Crew Fathi said...

Wah.. cam menarikkk.. ^_^

h.a.n said...

hans : memang nice pon , seronok la nak lepak , you should go okay :)

h.a.n said...

crew fathi : yup memang menarik , recommended !