Sunday, March 3, 2013

girlfriends



yes , saya ada ramai GF :)

and this time saya nak share pasal GF saya since kat Arau ! actually saya banyak juga la click click masa kat Arau , yelah tak semua kawan kawan kita boleh hangout dengan kawan kawan kita yang lain ? betul tak ?, ehehehe

okay this time , saya nak cerita pasal my coursemate , my roomate and my girlfriend !

Norsiah , Aynie and Baiti

oleh kerana kitaorang satu kelas , satu bilik , so banyak la aktiviti buat bersama sama . bermain , bergossip belajar , and bergaduh bersama :D

so semalam , saya spent time dengan my girlfriends , oleh kerana semua dah kerja and hanya saya sahaja yang tinggal yang masih belajar , so memang tak ada masa lah nak spent time masa bersama sama , tapi still contact each other :)

jalan jalan area Seksyen 7 je sebab nak cari baju bridesmaid ! oh lupa nak cakap yang salah seorang dari kitaorang nak kahwin dah ! tapi mula mula kitaorang keluar bertiga dulu , Aynie tu memang selalu lambat sampai , dah petang petang baru sampai :D

so layan gambar je eh


me and future bride Norsiah at Qalaqisya and saya terjebak beli kasut sepasang dekat sini -.- 




mula mula saya pakai short dress ni , tapi sebab panas sangat , short dress ni tak sesuai pula nak jalan jalan kat situ ! LOL , balik rumah untuk solat zuhur and salin baju lain ! hahahah , thank god la rumah memang dekat area situ ! TROLOLOL 



tadaaaa ! saya dah tukar baju lain dah :) 








muka kepenatan dekat Jakel ! nak pilih baju bridesmaid pon susah -.- 


Aynie , Norsia , Me and Baiti 



my girlfriends since 8 years ago and still counting until now ! 


and ini  muka kitaorang 8 tahun yang dulu ! oh no buruk gila okay muka masing masing ! LOL 









love 
hayathanizamalek 









3 comments:

Anonymous said...

What you posted was very logical. However, consider this,
what if you were to create a awesome headline? I am not suggesting your information isn't good, but what if you added something that grabbed people's attention?
I mean "girlfriends" is kinda plain. You might glance at Yahoo's front page and see how they create post titles to get viewers to open the links. You might add a related video or a related pic or two to grab people excited about what you've got to say.
Just my opinion, it might make your blog a little bit more interesting.


Feel free to surf to my webpage :: http://evanrivers.pornlivenews.com

Hans said...

member2 baik la nih

h.a.n said...

yup , kawan kawan baik masa diploma kat Arau :)