Friday, April 26, 2013

busy busy busy

this week is my mid term break , but I still stuck in my rent house at Seksyen 7 ! a lot of homework to finished up before my mid term break ends ! buhuuuu :( and hell yeah , until now , I'm still not finished up my homework ! 

my life quite busy , sometimes I don't have any time for myself , oh no ! this semester I don't watch any new movie at cinema , pity me :( 

and yes I love to rambling at my blog ! hihihih  , sometimes I always call both of mum to told them , how tired I am with a lot of homework , and my mum always talked about my addiction on internet and not kesian at me :D 

me - mak , orang penat la , tak cukup tidur asyik tidur kat studio je , kadang kadang , subuh sampai isya solat kat faculty 

mak - belajar, macam tu la , semua benda penat , melayan dengar lagu dari pagi sampai malam pon penat kan ?

me - tak ada kena mengenaa la , hahahaha 

mak - selalu main game , main internet je , memang la kerja tak siap , bla bla bla bla bla 

me - mak ni , orang cakap sikit je , mukaaaadimah panjang betul , hahahaha 





I'm dead :D 



by the way , Syahmi at Malaysia right now ! he will be at Malaysia for 3 months until summer before he going back to Moscow ! Yay , no more long distance relationship :) 





Wednesday, April 24, 2013

Tag by Ayeen Kadir - 50 randoms about me

50 random about me start it now !

1. I have a peterpan syndrom 
2. I'm using maxis , celcom and digi , because of my dad using digi , my mum  using celcom and my mama using maxis 
3.every week I'll cut my nails 
4. sometimes I'll sleep after subuh but by 10 a.m I'll already wake up , and I'm a morning person :) 
5. I love tv series and I'm fan of Glee , The O.C , One Tree Hill , Desperate Housewife and many more 
6. I don't like public toilets 
7.I'm obsessed with Lilly Allen and I create a hashtag  #WhyILoveLillyAllen 
8. I always fall in love with a guy who have same interest with me 
9.I can play a guitar and keyboard and I was a Yamaha Music School student but not finished up my class :p
10.I love Mango collection so much 
11.I have a big big family 
12. I have 2 mum who really love me 
13. my super great boyfriend is a HJ MALEK 
14.I always mix and match my clothes 
15. I really adore Diana Rikasari , Bono , Mary Kate and Ashley Olsen , Liyana Jasmay and Zooey Deschannel 
16. I hate my lips and mole 
17. I love travel , and I'm travel alone from Malaysia to France to met my boyfriend
18. I really love reading ! I have a lot of books from various author 
19. I really into music ! 
20. 30 second to mars , Boys like girls , Paramore , All American Rejects , Sigur Ros , Hoobstank , Neon Trees , Linkin Park , Tokio Hotel , Super Junior , Wonder Girls , Katy Perry , The Used , Mocca , Dewa 19 and Raygun ! I watch their perform live in front of me  
21. I love art when I was in high school 
22. I was take extra paper on  SPM 
23. I have a lot of flat shoes from various brand 
24. don't know why I really love  Barbie , hihih
25. I love spent time at Ikea and Borders The Curve 
26. I prefer acoustic version rather than audio version 
27. I'm a food hunter 
28. I can spent almost 11 hours to browse new restaurant 
29. Mocha is my favourite drink 
30. I'm a huge fan of Jared Leto , Johnny Depp , John Mayer , Adi Putra , Shah Jazle , and Jay Chou
31. I'm starting using a handphone from 2001 and my first handphone is Alcatel 
32. I hate make up ! I just using baby powder :) 
33. I have a minor phobia when I'm driving 
34. I hate when someone using bad words 
35. I fall in love with mini cooper austin 
36. Ice cream can calm me down :) 
37. the hardest part of being me is I always don't know what to wear 
38. Rome Italy is my dream place 
39. I really love old building and I can spent my time to feel the memories 
40.I'm a fast reader , I can read all Harry Potter's novel within a week and I watched all their movie at cinema
41. I hate rock kapak ! LOL 
42. currently my facourite radio station is red.fm 
43. I have imaginary friend when I was a kid
44. my first french kiss with my cousin Aqila because both of us watch Cruel Intention 
45.I don't like extreme activity 
46. I have around 20 of plain black shirt from various brand
47. I hate horror movie but I love thriller movie 
48. I'm not into a trend but I really love street fashion
49. I don't like flowers , but all my ex's always give me a bouquet of roses rather than give me a books
50. I just love when someone call me Haniza instead of Han , Hayat or Niza :) 



I'm done with 50 facts about me :) thank you Ayeen ! guys , go visit her blog !  I really love her blog http://www.ayeenkadir.com/





love,
hayathanizamalek

Monday, April 22, 2013

Sungai Sedim Kedah

before this saya ada entry teaser about my class trip to Sungai Sedim Kedah , 5 hari 4 malam bercamping dekat sana , I gain a lot of knowledge and a lot of experience :)

to tell the truth saya bukanlah pengemar aktiviti lasak macam bercamping , hiking , aktiviti air whatsover aktiviti yang memerlukan ketahanan , tapi kalau bungee jumping , abselling and lain lain , nak juga buat ! ~

and saya rasanya lebih suka kepada aktiviti yang light je kan , pergi baca buku , pergi tengok art and drawing , pergi minum kopi , pergi dengar music and aktiviti aktiviti macam tu la :p

okay la , at least seumur hidup ada juga duduk dalam hutan without internet connection , without line phone and without comfortable bed and semua semua la :)

stop it with the rambling , now saya nak share gambar gambar my classmate and I kat sana :)  we had so much fun okay , and actually eventhough ada kejadian yang tak best berlaku , I just wanna keep as a secret ! my first time experience ever ! as a hamba Allah , saya perlu tahu , selain daripada kita as a  human ada makhluk lain lagi :)  and lecturer semua comel walaupun suka sakat saya , ada je perkara perkara yang diorang nak sakat , beg ikea saya pon dorang nak jadikan bahan ! teheee , good memory for me :)
thank you En Man , Pn Ajlin and Cik Ely :)

and one more thing , saya sempat pergi ke kampung kampung area situ , penduduk yang serious baik ! bersopan santun and semua yang positive , plus saya juga sempat keliling Tree Top Walk , the largest conopy walk in Asia :)




















last but not least , biar tak hebat , tapi gaya nak masuk hutan tu mesti ada ! LOL 











Wednesday, April 17, 2013

Arloon and Kerol

actually , banyak lagi entry yang tertinggu nak update , but for this entry , saya memang dah lama nak update , cuma menunggu masa je :) hihihih

by the way , I really love Arloon and Kerol punya wedding , simple , nice and meriah ! I really love it :)

actually saya dapat pergi satu je reception dia yang dekat Kelab Shah Alam , reception dekat Kuching Sarawak tak dapat pergi , kecewa sungguh okay :(

reception kat Sarawak sangat la meriahnya , bila saya tengok video yang di upload dekat vimeo ! and I wish I can be there and enjoy the moment too !


the awesome card ! I really love their design :)


white and simple pelamin ! oh no ! I love this pelamin :) 



they served us good food and I really love it , ada butter prawn yang maha sedaaap ! hihihi and the best part is my partner tolong kopek kan udang tu for me , oh no terharunyaaa :') 


sweet and beautiful couple in the universe ! I swear with my right hand ! 



both of them so lovely :') 



please stay smile sayang until your last breath :') 




us 



for you sayangku Arloon and Kerol 

I really happy for both of you , hopefully your marriage till jannah , I'll prat for it ! Sayang , orang ada masa kamu mula mula kenal dia sampai la kamu dah kahwin dengan dia , both of you deserve to get each other ! :) 

and Kerol , please take care of my sayang , please jangan buat perkara bukan bukan okay  , I'll bite you okay ! you know how much I love her ! teheeee :D 

please make a cute baby as soon as possible , orang dah tak sabar nak pergi baby shower pula ! LOL 
and have fun for your honeymoon at Bali and your Eurotrip ! teheeee :') 

and sayang , please please guna pakai hadiah perkahwinan dari orang tu ! hihihihi 



xoxo 
han 









p/s this is the link for vimeo video :) 


Saturday, April 13, 2013

camping


5 days 4 night at Sungai Sedim , Kulim Kedah 



one bag pack and the important is my ikea pillow and comforter ! 




one bag pack and one bag ikea ! LOL




I'll update soon the entry all the activity at Sungai Sedim ! have a lot of good experience ! 




love
hayathanizamalek