Wednesday, April 17, 2013

Arloon and Kerol

actually , banyak lagi entry yang tertinggu nak update , but for this entry , saya memang dah lama nak update , cuma menunggu masa je :) hihihih

by the way , I really love Arloon and Kerol punya wedding , simple , nice and meriah ! I really love it :)

actually saya dapat pergi satu je reception dia yang dekat Kelab Shah Alam , reception dekat Kuching Sarawak tak dapat pergi , kecewa sungguh okay :(

reception kat Sarawak sangat la meriahnya , bila saya tengok video yang di upload dekat vimeo ! and I wish I can be there and enjoy the moment too !


the awesome card ! I really love their design :)


white and simple pelamin ! oh no ! I love this pelamin :) 



they served us good food and I really love it , ada butter prawn yang maha sedaaap ! hihihi and the best part is my partner tolong kopek kan udang tu for me , oh no terharunyaaa :') 


sweet and beautiful couple in the universe ! I swear with my right hand ! 



both of them so lovely :') 



please stay smile sayang until your last breath :') 




us 



for you sayangku Arloon and Kerol 

I really happy for both of you , hopefully your marriage till jannah , I'll prat for it ! Sayang , orang ada masa kamu mula mula kenal dia sampai la kamu dah kahwin dengan dia , both of you deserve to get each other ! :) 

and Kerol , please take care of my sayang , please jangan buat perkara bukan bukan okay  , I'll bite you okay ! you know how much I love her ! teheeee :D 

please make a cute baby as soon as possible , orang dah tak sabar nak pergi baby shower pula ! LOL 
and have fun for your honeymoon at Bali and your Eurotrip ! teheeee :') 

and sayang , please please guna pakai hadiah perkahwinan dari orang tu ! hihihihi 



xoxo 
han 









p/s this is the link for vimeo video :)